Vårkänsla inne och ute……

av | feb 28, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, hoppas att allt är fint hos dig idag?
Häromdagen kände jag att det nog var dags att hjälpa våren en smula på vägen och skapade därför en liten vårrabatt på köksbordet här hemma hos oss.
Och ja det verkar ju ha hjälpt minsann för nu både i går och idag ar vi haft strålande sol här hos oss i Torekov, men nje ingen värme att skryta om, men ändå härligt att se ljuset åter.

Mattan under det antika bordet på kampanj HÄR

Titta här!

Nyinflyttat loppisfynd som jag gjorde nyligen….

Den vita krukan ovan fyndade jag på vår lokala loppis uppe i Västra Karup för bara 40kr, i botten satt det en gammal Konsum-prislapp som visade att då när den var ny så kostade den 62 kr, ja jo det lär ju vara ett tag sedan som man kunde köpa en gedigen keramikkruka för det priset… Så fint med vita liljor och vit/lila krokusar, inte sant?

De små pudlarna i keramik är ett annat av mina fynd, designade av Henrik Allert för Rörstrand nån gång på 50-talet och dessa köpte jag för 200 kr st medan jag sett likadana  för ca 1500 kr bla HÄR, mina är som nya och så himla fina tycker jag.

Stora vasen Kolonn som får agera ljuslykta just nu med ett stort LED-ljus inuti men snart tänker jag att ståtligt påskris eller andra kvistar ska få stoltsera däri. Vasen hittar du med 30% rabatt HÄR och stort LED-ljus HÄR

Takkronan i gedigen formgjuten mässing är ett annat loppisfynd för bara 400 kr som jag gjorde senast när vi var i Stockholm.
Denna är så enkel och fin att den passar fint hemma hos oss ovanför köksbordet, jag hade först tanken på en trearmad taklampa från Svenskt Tenn, och det är inte helt uteslutet ännu, men tills dess få denna fin at plats och lysa lite fint.

Gillar du den gröna keramikkrukan som är en klassisk Köpenhamnskruka från Bergs Potter så hittar du denna HÄR

Ha en fortsatt fin tisdag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *