Med en enkel tulipan….

av | feb 4, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis hoppas allt är fint hos dig?
Ett sent inlägg idag eftersom jag prioriterat annat än bloggen, som tex en krispig promenad längs med havet här i Torekov.
Vinterkylan har nämligen kommit på besök igen, så pass att det var isfläckar här och var och frost på alla träd, vackert men kallt.
Väl hemma igen har jag packat och förberett så att vi kan köra mot Stockholm i hyfsad tid imorgon, jag hör ju inte till den morgonpigga skaran om vi säker så….
Det vankas ju Stockholm Design Week som drar igång redan 08.00 på måndag, wish me luck hahaha…

Jag har ju blivit biten av loppisloppan, och jag har hittat så mycket fint den senaste tiden att jag inte hinner visa allt.
Ett av mina senaste fynd står nu i mitt köksfönster, tvår stycken ljusstakar och en liten kruka som är Rörstrands Tiara. Så glad för dessa och fick betala 190 kr för båda ljusstakarna och 35 kr för den lilla krukan.
Alla tre är helt utan skador och som jag kunnat läs mig till så är denna serie från Rörstrand är designad av en de ledande formgivarna på 50-60 talet Hertha Bengtssson som även formgav Koka Blå, Blå Eld mfl.

Med detta visat, som sagt en enkel tulipan i loppad kruka, önskar jag dig en fortsatt fin kväll och om du precis som jag är en schlagerfantast så har vi ju vårt lystmäte ikväll och ett tag framöver.
Annat var det ju förr när jag växte upp då var det en tävling där vinnaren utsågs, time flies och vi med den.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *