Två helt olika väskor…

av | jan 24, 2023 | Okategoriserade

 *inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis!

Nu har vi landat här hemma i Torekov igen, jag var helt slut som artist igår när vi kom hem så jag orkade inte ens packa upp min väska.
Det har jag däremot gjort i dag och även om det bara var ett handbagage så är det jo helt klart att det är roligare att packa inför en resa än att packa upp när man kommer hem..
Ovan i bild ser du två väskor som haft en betydande roll nu när vi varit i Paris och jag ska snart berätta varför..

I söndags ägnade jag mig åt att besöka lite vintage butiker osv både när det gäller mode och inredning och det var faktiskt hur kul som helst.
Dock bör det nog tilläggas att secondhand, vintage osv är betydligt dyrare i Paris än hemmavid och i del butiker som jag besökte fanns det saker som var väldigt dyra….

Väskan ovan är jag dock mycket nöjd med, en Christian Dior La Perla i svart kalvskinn som hade äkthetsintyg medföljande och utan minsta slitage.
Denna fyndade jag för lite över 5000 kr och den lilla väskscarfen på handtaget kommer från Hermés och köptes separat för 400 kr.
Pallen som väskan står på är ett loppisfynd från i somras som jag hittade här på Bjäre

Så till väska nummer två som är av en helt annan karaktär men en väska som är så himla bra att ha som packväska att ha som handbagage när man ska flyga, för vänta på bagage är bara så jobbigt.
Denna svarta helt neutrala väska rymmer dessutom mer än vad man tror.
Jag packade ner två par mindre lätta skor, en kavaj, två byxor, tretröjor, 4 lätta blusar, en kjol och två klänningar. Det viktiga är att tänka lätta skrynkelfria kläder som man kombinera till olika outfits. Sist men inte minst fanns det plats för underläder och min necessär.
Grymmaste handbagage-väskan jag haft som enkelt ryms under sätet eller i bagageutrymmet, och de ser så slim ut eftersom den är lite högsmal att flygpersonalen aldrig kommer att be dig gå att checka in den om det är ont om plats ombord.

I bilen ryms det hur många sådana väskor som helst osv, och så prisvärda att jag ska slå till på två till innan de tar slut och dessutom en sminknecessär HÄR

Vill du spana in och köpa samma packväska som min kika vidare HÄR

Mycket nöjd med mina fynd från paris…

  Mattan i bild har jag tipsat om tidigare men du hittar den HÄR

…men allra mest nöjd ändå över att vara hemma igen hos lille Agathon som även han är väldigt nöjd med att vi är återförenade igen. I natt kröp han ner under mitt täcke och låg sen tätt intill mitt bröst och so hela natten utan att röra sig ur fläcken.
Imorse väckte han mig i vanlig ordning genom att tvätta mitt synliga öra som inte ligger mot mot kudden, och denna tvätt innehåller också ett och annat tjyvnyp om vi säger så hahaha.. 

Ha en fin kväll så syns vi snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *