Hej från Paris

av | jan 23, 2023 | Okategoriserade


Hej fina kompis hoppas att allt är fint hos Dig denna måndag?
Ja, en helt ny vecka ligger framför oss och jag är fortfarande i Paris, men åker hem senare idag.
När jag besöker mässor osv så blir det väldigt lite tid över för att blogga, men jag försöker vara desto mer aktiv på Instagram så där har jag delat en hel den de senaste dagarna som kanske kan intressera?


Bilder och klipp från mässan och våra båda agenturer Ethimo och HomeSpirit  , lite trendspaning som det kommer lite mer av senare när jag är hemma, men också nytagna bilder från Hotel Le Pigalle, lite lyxloppis-inspiration osv.


Vill du spana in detta redan nu är det bäst du skyndar till min instagram @inredningshjalpen där jag sparat allt i händelser i min profil så att inget försvinner.

Ha en riktigt fin måndag

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *