Nytt fynd sedan sist

av | jan 12, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis hoppas att allt är fint hos dig denna torsdag, en dag som innehållit så mycket annat än tid att ägna mig åt bloggen, men nu hinner jag iallafall med en liten sen hälsning härifrån mitt lilla krypin i Torekov.
Torekov är ju en underbar pärla under årets ljusa fina månader, men så här års i gråtrista januari så lämnar det mycket att önska, ja grått och trist är bara förnamnet och dessutom är det helt folktomt här så energin blir väldigt låg. Dock gillar jag ju när det är lugnt och skönt och inte en massa stök, men denna nivån blir kanske till och med lite väl även för min del.

Jo, jag visade ju en glimt från vårt lilla extrarum härom dagen, det kanske du minns, men sedan dess så har det faktiskt flyttat in något nytt som du ser här ovan i bild. Ett lite bord med keramiska plattor som bordsskiva som jag fyndat på en nyfunnen loppisfavorit. Så glad för mitt lilla fynd som matchar perfekt till bordslampans fot som står i fönstret.

From above!

Bordsskivan är som en tavla med ett jättefint asien-inspirerat motiv, ja så fint att man inte vill ställa något på bordet tänker jag.
Bordet kostade 300 kr och det var det värt tycker jag!

Mattan som syns i bild tipsade jag om i det förra inlägget, men om du missade det tipset så kommer det en gång till  HÄR 

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *