Med solgula detaljer..

av | jan 12, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*


Hej
Häromdagen visade jag de allra första vårnyheterna hos H&M Home och nu i detta inlägget blir det mer av samma vara fast hos en annan stor kedja när det gäller både heminredning och mode och som jag vet att ni gillar att bli tipsade om.
En sprillans ny kollektion med solgult som stor inspirationsskälla och som avspeglar sig i kollektionen som jag talar om.
Förutom gult ser vi grönt, blått och varm orange, ett spännande möten mellan färger, material, ytor och detaljer, kantiga former som möter mjuka och organiska material. En lekfull kollektion som får oss att vakna till liv igen efter vinterdvalan och du hittar den HÄR

Kollektionen innehåller något för alla och en var, och den som vill skapa stilen och  trenden precis som den är kan enkelt plocka hem stilen i så väl detaljer som större inredningsprodukter, eller också plockar man bara russinen ur kakan och implementerar dem till sin egen personliga  inredningsstil.
Snart dags att släppa in våren i våra hem och vädra ut allt det ombonande som vintern innehöll, kanske inte exakt idag men att börja planera och fundera i andra banor nu lägger grunden för det som komma skall!

Det lilla bordet med glasskivor finns HÄR och soffan finns nu med 20% rabatt HÄR

En solgul lampa i fönstret lyser ju helt klat upp tillvaron på mer än ett sätt!

Bordslampan just nu med 30% rabatt HÄR

Mjuka runda former som vi sett komma smygande under flera säsonger verkar vara här för att stanna.

Vill du fixa stilen så hittar du allt i bild om du kikar in HÄR

Vårens fina mattnyheter hittar du HÄR

Spana in en hel massa fina gardiner i olika stilar HÄR

Gillar du pläden ovan så kika in HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget, sol inne sol ute heter det ju, så vem vet kanske vi hjälpa solen på traven en smula?

*samtliga bilder i detta inlägget är inspirationsbilder från Ellos Home

Tack för besöket välkommen hit snart igen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *