Tillbaka till vardagen…

av | jan 8, 2023 | Okategoriserade

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Söndag före vardagen drar igång på riktigt för alla efter julens ledighet, det är ju alltid lite vemodigt när man kommer till ände av en mysig jul med massa mys osv, men jag tänker att vi får göra det bästa möjliga så att vardagen blir hyfsat mysig den med. Nu i januari blir det en del mässor för min del  och den första blir Maison & Objet som startar den 19 januari, en mässa som jag besökt en massa gånger och som senaste gången var i september 2022. Imorgon ska vi ta den fjärde vaccinationssprutan, det känns som ett bra upplägg inför resor och vistelse bland en massa okända människor. Denna söndagen har varit en riktigt lugn sådan, ja tempot har varit allt annat än högt kan jag lova.

Startade dagen med en rejäl sovmorgon, nja kanske lite för lång om ärligheten ska fram….

Gillar du mina hissgardiner så finns dessa att slå till på HÄR och Snöblomman i fönstret (köp nu och ha redo till advent) på REA hittar du  HÄR

Vit decokudde HÄR 

Gillar du mitt klassiska smalrandiga bäddset så hittar du detta HÄR och detta finns även i andra kulörer om du föredrar det framför beig/vitt och det vita överkastet finns HÄR

I ett tidigare inlägg visade jag ju mitt loppisfynd i form av en blå keramik-lampfot som jag köpte på loppis i somras, och som nu fått en ny fin skärm från Svenskt Tenn. Lampan som tillfälligt står uppe på skåpet är lite tvärtom, själva lampfoten är nämligen en antik sådan från Svenskt Tenn som jag köpte hos Kisek i Båstad för mer än 10 år sedan, och lampskärmen i sammet fyndade jag för 30 kr på samma loppis som jag nämnde nyss. Skåpet som lampan står på är ett annat fynd från Auctionet som jag vann budet på och fick betala ca 1000 kr för.

Sängbord &tradition och nu på REA // Sänglampor från Flos HÄR

Den släta gröna krukan med fat som står i fönstret hittar du HÄR och i denna har jag en ny liten grön växt som jag hoppas ska växa till sig frodas ordentligt! Gillar du det stora blockljuset med LED så finns detta att köpa HÄR

Sist ut bland bilderna visar min nya stora fikus som jag slog till på i mellandagarna och denna har tagit plats i en av mina favoritkrukor som finns att köpa HÄR och gillar du den handgjorda korgen som skymtar i bakgrunden, så kommer denna från ByBaliBali

Den handknutna pallen i ull hittar du  HÄR // Mattan på golvet HÄR

Den släta gröna krukan HÄR Kruka med dekorrand HÄR

Hela sovrummet inklusive tak och snickerier är målade i kulören  Nordsjö Light Sarcelles i färgen Ambiance Xtramatt samt matt snickerifärg så om du tänkte att det var vitt men dåligt ljus i sovrummet så var det fel.

Kulören upplevs ibland som beige och ibland lite lila beroende på ljuset är i sovrummet, och det är ett tips att ta med sig, kulörer upplevs olika beroende på ljus, rummets storlek, övrig inredning osv, så stirra dig aldrig blind på en kulör hos någon annan och be om färgkod osv, prova dig fram!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *