Några detaljer till…

av | jan 7, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Hoppas att allt är fint hos dig denna helt vanliga lördag, ja nu är det minsann slut på speciella helgdagar, ledigheter osv och framför oss ligger kanske årets tråkigaste månad. Inget att misströsta över, det finns ljuspunkter att ta till sig för att hålla gnistan upp, jag lovar. Igår när jag visade vårt lilla extrarum här i Torekov så var det en liten detalj som jag helt missade att visa Dig, men det blir det bot på här och nu.

Ja, det som jag syftar på är den lilla plisserade lampan av papper som matchar den rosa dagbädden från Svenskt Tenn, och denna fyndade jag med hela 60% HÄR rabatt. Skulle du inte gilla just rosa så finns den i fler lite mer diskreta kulörer HÄR .

Fler jättefina belysningsarmaturer med riktigt bra rabatt hittar du HÄR I boktraven under lampan syns dels en bok om Josef Franks mönsterskatt från Svenskt Tenn, boken Catwalk från YSL samt inte minst bloggvännen Frida Ramstedts senaste bok Handbok i möblering som är uppföljaren till boksuccén Handbok i inredning

Boken Catwalk HÄR  doftljuset med dekorativt lock HÄR

Krukan finns HÄR

Hoppas att du gillade detta lilla inlägget och blir sugen på att kika in här snart igen, det hoppas jag på!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *