Lite nytt och lite gammalt

av | jan 5, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, vad glad jag blir att du kikar in här även idag, ja dina besök här hos mig är så himla uppskattade, det vill jag att du ska veta.
Idag följer jag upp miff föregående inlägg med lite bilder här ifrån Torekov där jag börjat plocka bort en del av julbelysningen och ersätta denna med lite nygammal belysning, ja gamla lampfötter som jag haft sedan tidigare som fått en ny look med hjälp av lampskärmar från Svenskt Tenn med mönstret Celotocaulis. .
Samma mönster ser du på kudden i soffan och den gröna nyansen syns även i tavlan bakom soffan

Mattan i vårt vardagsrum hittar du HÄR, soffan från Layered designad av Lotta Agaton klädd i Bouclé finns HÄR

Själva lampfoten av tenn har jag haft sedan många år, ja kanske 13-14 år så den som spar han har hahaha, denna finns hos Mr.Fredrik om du är sugen på en likadan.

Pläden i soffan HÄR, den bruna äggkudden finns HÄR och den beiga kudden med strukturmönster på REA HÄR

Sen vidare in till vårt lilla extra rum som ligger mittemot sovrummet och där jag även har min platsbyggda garderob, ett rum som vi öppnat upp mot hallen för att det inte ska bli ett ”skräprum”.
Där inne bor även dagbädden Couch 775 från Svenskt Tenn, ett helt gäng kuddar från ST och även den mysiga pläden i 100 procent mohairull design Lena Rewell.
Pallen med tre knubbiga ben kommer HÄRIFRÅN  nu med 20% rabatt, den mindre pallen bredvid är ett loppisfynd och gillar du mattan på golvet så finns denna HÄR 

Den andra lampan med nu skärm är min blå lampfot som jag fyndat på lopps för några tior (!) och även denna har fått en ny tjusig skärm med samma mönster som den jag visade tidigare.
Älskar kombinationen och som du ser finns den blå kulören i den ena kudden och även en kudde med samma mönster som på lampskärmen finns på dagbädden.

Mina illrosa julstjärnor sjunger på sista versen….

Boken Catwalk HÄR  doftljuset med dekorativt lock HÄR

Krukan finns HÄR

Stor kram och välkommen hit snart igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *