Mera juligt från arkivet

av | nov 18, 2022 | Affiliate>*Affiliateinlägg med annonslänkar

*inlägget innehåller annonslänkar*

Ibland är det verkligen hur bra som helst att ha ett bloggarkiv att gräva ur, och just detta ägnade jag en stund åt nu under fredageftermiddagen.
Det jag var på jakt efter var en bild på min gula Moravia-stjärna som vi hade över köksön i lägenheten som vi bodde i uppe i Norrviken.
Jag har ju flera Moravia-stjärnor i olika storlekar i vitt men denna gula har jag bara utav, eventuellt kommer denna inte upp här i Torekov men vi får se om jag får någon bra idé.

Alla Moravia-stjärnorna finns HÄR

Även här hade vi ljuskronan över matbordet och själva ljuskronan hittar du HÄR, adderar man sen fina kronljus med LED så har man en en helt brandsäker ljuskrona att njuta av, och ljusen som jag använt hittar du enkelt HÄR

På bordet står ett klassiskt änglaspel i mässing som du hittar HÄR

Gillar du adventsljusstaken som kommer från Georg Jensen så är denna med 40% rabatt HÄR

Måste även passa på att tipsa dig om ljusslingan med stjärnor av hårdplast, en lusslinga som passar både inne och utomhus och finn med antingen vita eller gula stjärnor och dessa finns HÄR

När jag scrollade bland alla mina bilder fick jag syn på de hängande ljusstakarna i svart stål, dessa måste jag leta reda på bland allt som finns i förrådet, ja utan dem blir det ingen riktig julkänsla.

Vill du slå till på liknande så finns det fina sådana HÄR, och HÄR

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *