Ett lyxigt bud

av | nov 11, 2022 | Okategoriserade


Hej fredag!

Helgen på ingång och här är nystädat och jag har fixat en fin liten bukett som stoltserar på vårt lilla matbord här i Torekov.
Vädret kunde ju varit lite roligare, så gått och trist att man kan hålla sig för skratt minst sagt, men visst älskar man årstiden lite trots allt när man får tända en massa ljus och mysa inomhus utan dåligt samvete hahaha.

Lite bubbel (alkoholfritt ) och helgbuketten som jag fixade till igår efter städningen.

Och nu på förmiddagen precis lagom till helgmyset fick jag ett bud som innehöll det som syns på bordet.
Ni som följt mig ett tag minns kanske att jag brukar få ett ex av varje nybok av härliga Denise Rudberg en av mina favoritförfattare sedan många år och som skrivit så himla många böcker med härlig feel good känsla, och jag tror minsann jag lyckats läsa varenda en av hennes alster.

Hur som helst, i paket mer specifikt låg den senaste boken, De första tolv, som ingår i hennes helt underbara elegant crime-serie om den mycket populära deckarhjältinnan Marianne Jidhoff och hennes brottslösande kollegor på Östermalm i Stockholm.
Och inte nog med boken, även huvudrollsinnehavaren i boken Marianne’s favoritgodis, fransk nougat från Eje’s Choklad på Östermalm som är så himla god.

Så i helgen ska jag försöka hinna med att njuta rejält av både den nya boken och chokladen, ja jag kan faktiskt inte tänka mig någon bättre sysselsättning just nu.
Ikväll ska jag dock kolla på Idol som börjar gå mot slutet och även om min favorit Ruby har åkt ut så är det flera riktigt duktiga artister kvar.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *