Med mattan i fokus

av | aug 24, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej igen!

Häromdagen visade jag ju upp mitt nygamla bord som nu fått en bordsskiva av marmor, ett val som jag är så himla nöjd med inte minst eftersom bordet fick en ny lättare känsla.
En annan nyhet som flyttat in och som även denna blivit ett lyft för hela rummet och bordet i fråga är den fina flatvävda mattan i ull och jute som finns HÄR, älskar kombinationen gillar du denna mattan så finns samma variant även i svart med samma jutefransar HÄR.

Karmstolen i trä med stoppad sits samt fin flätning i rygg av rotting har jag ju visat tidigare och även tipsat om, men gör det igen eftersom denna nu är med hela  40% rabatt om du kikar HÄR

Samma stol finns även med brunt utförande om du föredrar det och denna är med samma rabatt och hittas HÄR

Stolarna i fråga ska förresten kläs om och få en lien annan look, jag är nästan säker på vilken textil det blir men det får jag visa dig senare…

Close Up på mattan vars flätning med jute och långa jutefransar känns minst sagt originell, och jag är väldigt glad att hag ännu en gång litade på min magkänsla och valde just denna.
Lejontassarna och hjulen på det antika bordets underrede, bordsskivan av marmor, stolarna av trä och rotting och mattan inunder blev verkligen en fullträff för mig, älskart!

Den fina maffiga vasen på bordet designad av Carina Seth Andersson hittar du HÄR och nu med hela 20% rabatt dessutom så passa på.

Ljusstakarna Flow och Vänskapsknuten kommer från Svenskt Tenn,

Hoppas att du gillade dessa små tips, och du är alltid välkommen hit till mig för senaste nytt antigen från min sfär eller från inredningsbranschen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *