Så mycket fint till loftet

av | jul 23, 2022 | Hemma hos Inredningshjälpen

*inlägget i samarbete med Classic Collection*

Hej!
Kolla här, nu i veckan kom det en finleverans med en hel massa fint som ska flytta in och få ta plats här hemma inom kort.
Ja, jag måste först bli frisk från min förkylning (inte covid som jag testat redan) samt unna mig mig lite sammanhängande ledighet vilket jag verkligen behöver just nu känner jag.
Det mesta ska flytta upp på vårt loft som inte blivit inrett ännu, men en av mattorna ska ta plats under det nyfixade matbordet som fått marmorskiva som jag också lovat att visa, men det kommer!

Så mycket fint som bildar en fin helhet tillsammans och som du kanske kan ana så kommer allt i bild från bästa Classic Collection som jag blivit lite av en ambassadör för under åren sedan de lanserades.
Long lasting love kan man säga och jag tycker att varumärket hela tiden utvecklats i helt rätt riktning och vara blivit bättre och bättre för varje år.
Classic Collections produkter går att beställa via deras egen hemsida eller hos en rad olika återförsäljare som min favoritbutik
HÄR eller varför inte HÄR där det just nu är sommar-REA på allt från Classic Collection så passa på!

Lille Agathon verkar väldigt pep inför de nya mattorna, och ja är det en matta som han gillar så kommer garantera att slänga sog på rygg och frusta av förtjusning och sen somna sött i samma position, det är nämligen ett stående inslag här hemma hos oss kan jag säga.

Här ser du även en glimt av vår nya soffa som också flyttat in nu i sommar och som jag lovar att jag ska visa mycket mera av så snart jag får ihop helheten med soffbord, lampa osv.

Den som väntar på något gott, hahaha…

Ha en fin lördag och fortsättning på helgen nu!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *