Ingen storbadare….

av | jul 5, 2022 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej kompis!

Dessa bilderna är minsann inte från idag även om vi haft hyfsat väder så har det inte varit så fin högsommarvärme som vi hade runt midsommar.
Men bada kan man trots allt och idag blev det ett blåsigt men skönt bad nere vi Morgonbryggan, ja det gäller ju att passa på nu när man faktiskt kan bada.
Sommarturisterna och de som har sommarhus här i Torekov har börjat droppa in och det fullt med rörelse överallt här i vår lilla by, tennisveckor inne i Båstad och sommaren när den är som bäst helt enkelt.

Lille Agathon håller dock inte mer mig och min man när det gäller bad, han är inte alls speciellt förtjust i detta utan spjärna mest emot och verkar tycka att det HELT onödigt.
Dock fick han snällt svalka sig när det var som varmast och visst är det häftigt att de små älsklingarna börjar simma per automatik när det kommer i vatten på det viset?
Jag funderar på att skaffa en liten flytväst till honom, kanske mest för att han skulle vara otroligt söt i den men också för säkerhets skull.

Sommarkostymen från detta härliga badtillfälle nedre vid Ydrehall som är min favoritbrygga utan så mycket folk och stim.

Vitt badlakan från Mimou HÄR

Grön stor badhandduk  HÄR och Flip Flops  i korallrosa nyans HÄR

Baddräkten med leopardmönster HÄR

Badlakan i flera färger finner du HÄR och Flip Flopen HÄR

Baddräkt med leopardmönster  HÄR

Härlig A-linjeformad strandklänning i frotté HÄR

Samma klänning fast som enfärgad i samma nyans mina flip-flops HÄR

Liten väska HÄR

Stor strandväska med samma mönster HÄR

Här ser man ju nästan hur sur han är efter att jag haft honom i havet en ynka minut eller två, jag tänker att han kanske kan lära sig att tycka om att bada i havet, men det kanske inte funkar så?
Söt är han iallafall och en riktigt liten fin vovve som skänker så mycket glädje och kärlek var dag.

Ha en fin kväll!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *