Mycket nytt på gång …

av | jul 4, 2022 | Okategoriserade


Gokväll i stugan!

Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så har jag haft tekniskt strul med bloggen nu i helgen och därav dålig uppdatering de senaste dagarna.
Nu är dock allt fixat igen och jag vet knappt var jag ska starta eftersom det är massor som hopat sig som var tänkt att jag skulle visa Dig.
Ja, ja så blir det ibland och det reder sig till slut, det gör ju alltid på ett eller annat sätt.

Bilderna i detta inlägget visar en liten del av allt det som jag syftar på, du som har följt mig ett tag kanske ser vad jag har i åtanke?
Jag återkommer till detta snart men först en liten hyllning till rosorna på bordet, inplockade från innergårdens prunkande rosenbuskar, och ja det var ju Rosens Dag nu i lördags.
Så fina i all dess enkelhet och en liten påminnelse om att det behöver vare sig vara mycket eller påskotats för att sprida glädje och göra stor skillnad för helheten.

I helgen tog jag en liten loppistur här på Bjäre och ett av mina fynd är den lilla pallen i bild.
Så gedigen och fin med sadelgjordsstoppning och allt och för endast 500 kr, pallen ska få ny färg på stommen och ska kläs om med en textil från Svenskt Tenn jar jag tänkt.
Men just nu får den vara som den är eftersom den matchar mina Mårbacka Pelargoner så fint precis som den veckade skärmen på lampan som jag också fyndat men det är en helt annan story som också kommer senare här.

Så, detta är som sagt bara en bråkdel av allt som snurrar i min skalle just nu, allt kommer landa så småningom och då är jag redo att visa Dig, det kommer bli bra.

Ha en fortsatt fin kväll så ses vi snart igen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *