String med jättebra rabatt

av | jun 19, 2022 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Välkända String Furniture har ju gjort sig kända för deras unika String-hylla designad av Nisse Strinning redan på 40-talet  i synnerhet, men på senare år även för så mycket mer och användbara produkter formgivna av Anna von Schewen och Björn Dahlström.
Med deras supertjusiga och avancerade inspirationsbilder stylade av superstylisten Lotta Agaton inspirerar de människor runt om i hela världen till hur produkterna kan användas på hur många olika sätt som helst.
Bildmaterial som verkligen tar den ”vanliga hyllan” till en helt annan nivå, med användningsområden som innefattar hemmets alla rum från hall till badrum, kök, vardagsrum och även till utomhusmiljön.

Köket i fokus här ovan och egentligen är det väl bara fantasin som sätter gränserna för vilka olika konstellationer man kan skapa med hjälp av String’s produkter i olika utföranden.
Inte hade väl Nisse Strinning kunnat ana att hans ganska så anspråkslösa lilla hylla skulle bara väg för allt detta?
Med detta inspirerande inlägg vill jag passa på att tipsa Dig som gillar det du ser att du just nu kan köpa en hel del produkter nån just string med hela 30% rabatt om du kikar HÄR

Gillar du hyllplanet med lätt lutning så finns detta på REA HÄR

Ett sängbord skapat med sidostycken samt en lådhurts och dessa båda finns med 30% rabatt HÄR

Sängbord i stort eller litet format, med String finns det fritt spelrum och toppenbra att man kan använda produkterna i andra sammanhang om man skulle tröttna på en ursprunglig lösning, bygga om när man flyttar, möblerar om osv.
Den lilla vägghyllan designad för Nationalmuseum Stockholm är tyvärr inte på REA men finns HÄR

Ovan i bild har man använt produkterna till en fin skriv- eller pysselhörna i ett barnrum, använd sidostycken samt ett fällbord som du hittar HÄR

Hyllsystemet med öppna hyllor, skåp och skrivbord passar ju ypperligt till hemmakontoret eller till arbetsrum av olika slag där man behöver smart förvaring.

Kika in HÄR för användbara produkter

String-produkterna i badrummet ovan blir ju både snyggt och funktionellt, inte sant?

På senare år har String även anpassat sortimentet så att det finns produkter som passar för utomhusbruk.
Bygg ditt drömutekök, gör ett fint utebadrum eller varför inte odlingshyllor osv för dig som är trädgårdsintresserad?

String-systemets delar är konstruerade så att de går att kombinera nästan hur som helst, utan att “tappa designen”, flexibel och funktionell design när den är som allra bäst.
Enkelt att bygga om, förnya och förändra efter tycke och smak och lämnar en hel del öppet för det som jag så gärna förespråkar, nämligen personlig inredningsstil!

*inspirationsbilder String

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *