Favoriter i repris

av | maj 15, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

För ett tag sedan så tipsade jag ju om bänkdiskmaskinen Bob den smarta lilla hjälpredan som faktiskt är världens minsta och säkert sötaste bänkdiskmaskin.
Ett perfekt tips till dig som lever på liten yta med kanske ett litet kök eller endast en kokvrå och ett tips som passar yttperligt nu i dessa tider när många öppnar upp sommarstugor och startar campingsäsongen för året osv.
Ja, bänkdiskmaskinen Bob funkar även på platser utan vattenanslutning, ja närmast tänker jag på husbilar och husvagnar men även en del enklare lantställen kan ju denna denna diskmaskin vara en liten hjälp för det lilla hushållet.
Det var så många som gillade mitt tips då, som hört av sig och frågat efter köpställen osv så jag kör en repris och tipsar igen.

Serveringskannan modell XL i rostfritt utförande  föll jag handlöst för när jag såg den, ja tänk dig att fylla denna med is nu i sommar och sen fylla på med valfri dryck som man vill servera riktigt kyld, eller varför inte använda den som en vas till den yviga sommarbuketten plockad i trädgården?
Kannan är just nu på REA om du kikar HÄR och det finns även en mindre variant på REA HÄR

Skärbrädorna har jag tipsat om tidigare och den rektangulära finns HÄR medan den mörkbruna med handtag finns HÄR , serveringsbrickan bakom kommer från Svenskt Tenn och besticken med bambuskaften finns HÄR

En liten extra enhet för att snabbt diska upp det mest nödvändiga i form av glas och bestick som man vill få skinande rena och slippa torka för hand osv, tallrikar och kastruller är ju snabbare att diska för hand tänker jag, och diskmaskinen rymmer faktisk hela 16 koppar och glas i en diskning som tar endast 20 min.
Förutom den smarta funktionen så har ju Bob en väldigt fin och tilltalade design med sina rundade former, ett litet titt-hål på luckan och dessutom kan man välja mellan en hel massa olika kulörer på luckan och om själva basen ska vara svart eller vit
Med andra ord kan man få en helsvart eller helvit minimalistisk diskmaskin om man så vill, eller så väljer man sin favoritkulör för ett lite poppigare intryck.
Jag valde en vit bas med rosa lucka, ja finns det rosa att välja på så är det så gott som taget för min del som alltid älskat denna kulör lite extra.

I detta inlägget tänkte jag även tipsa Dig som precis som jag gillar det klassiska porslinet Swedish Grace från Rörstrand att du just nu kan köpa hela sortimentet av detta omtyckta porslin med hela 25% rabatt just nu just nu.
Jag passade på att uppdatera mitt bestånd av skålar i olika storlekar och även några mindre kaffekoppar eftersom min man tycker att mina stora temuggar är lite stora för hans espresso.

Finns ju i en hel massa fina kulörer med allt från mattallrikar, assietter, serveringsskålar uppläggningsfat i olika storlekar, en fin tekanna  och tekopp med fat som är en personlig favorit.

Den stora serveringsskålen i bild hittar du HÄR och de små gröna glas-skålarna finns  medan besticken med räfflade handtag hittas HÄR med nästan halva priset just nu!
Handduken i bild i superfin kvalitet hittar du enkelt HÄR

Min stora serveringsskål hittar du HÄR

Serveringskannan modell XL i rostfritt utförande  och kannan är just nu på REA om du kikar HÄR och det finns även en mindre variant på REA HÄR

Besticken med bambuskaften finns HÄR

Lilla söta bänkmaskinen Bob är ju en liten minikopia av en fullskalig diskmaskin, och jag hade faktiskt för flera år sedan en diskmaskin med rosa front och kylskåp i samma nyans så jag blir lite nostalgisk när jag tittar på Bob här hos mig.
Och jo, den rymmer faktiskt mer än man tror…

I diskmaskinen ser du assietter och skålar samt koppar från klassiska porslinet Swedish Grace samt glasen från Serax HÄR och de gröna glas-skålarna HÄR , den ostronformade assietten HÄR och ovanpå diskmaskinen en köksläng i superfin kvalitet hittar du enkelt HÄR

Hoppas att du gillade detta inlägget och blev sugen på en söt liten bänkdiskmaskin eller något annat som jag visat ovan, och vill du beställa din egen lilla Bob så gör du detta helt enkelt HÄR

Ha en fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *