Tid att fira

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej kompis!

Denna veckan är det mycket firande här hos oss, dels firade vi min mors jämna födelsedag nu i veckan och på söndag är det minsann min tur att fylla år.
Födelsedagar när man kommit upp i min ålder känns kanske inte så himla viktiga att fira men ändå värt att unna sig lite extra och ha en mysig dag, något extra gott att äta och ett glas bubbel eller så.

Årets första syrener som jag knyckte i vägkanten där det finns en ödetomt intill, jag kände att dessa var ok att ta eftersom det inte bor någon där, annars skulle jag såklart inte gjort så.

Men visst blommade syrenen senare förr? Ungefär när det var skolavslutning vill jag minnas….

Vasen i fråga hittar du HÄR,

Gillar du det som syns på mitt bord så är det vasen Lines från Bernadotte & Kylbergs eget varumärke NJRD HÄR, en vas som finns i flera utföranden och kulörer HÄR och som endast säljs via Nordic Nest.
Och på tal om just Nordic Nest så firar de just nu 20-års jubileum just nu och gör detta med väldigt bra kampanjer som du inte vill missa.

Vidare ser vi Kastehelmi ljuslyktorna från Iittala på REA HÄR, Alvar Aalto ljuslykta i klarglas HÄR samt i färgat glas HÄR
Skålen med nötterna som matchar den ena ljuslyktan hittar du HÄR
De fina champagneglasen Karlevi med väldigt snygg design hittar du HÄR och dessutom med en fin rabatt just nu.

Vyn från köket mot vardagsrummet här hos oss kan jag inte se mig mätt på, så kär i framförallt kakelugnen och gillar du min matta så finns just min storlek 250×350 på kampanj just nu HÄR och lilla fåtöljen där längst bort i bild designad av Faye Toogood som finns HÄR samt soffbordet som HÄR

Ha nu en riktigt härlig helg och välkommen att kika inom här snart igen!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.