Platsbyggda garderoben …

av | maj 13, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fredag!

Idag kikar jag in med ytterligare ett inlägg och nu vill jag visa dig en glimt av den platsbyggda garderobenn som Snickaren som vi anlitar har gjort efter mina beskrivningar.
Som du ser är den målad och klar med snickerifärg från Nordsjö som jag redan berättat om i ett tidigare inlägg, handtagen är delvis på plats och det saknas fortfarande lite inredning och förvaring inuti för att det ska bli komplett.
Så nöjd med denna garderob och att vi valde att göra platsbyggt och specialtillverkat trots att det är mycket dyrare än färdiga fronter osv.

Min absoluta favoritväska från Louis Vuitton som jag använder så gott som alltid köpte jag för många år sedan vid en utlandsresa, ja närmare bestämt i Milano, men vill du spana in fina vintage väskor från Louis Vuitton så är mitt bästa tips att kika HÄR

Golvlisterna som jag är så himla nöjd med kommer från D-Cor och som sen målats med samma snickerifärg som garderoben och övriga snickerier här hos oss.

Gillar du min nya kavaj av linne så hittar du denna HÄR samt den bruna kortärmade tröjan med en liten puffärm HÄR och ett bälte som jag köpt HÄR

En av mina favoritväskor från Louis Vuitton köpte jag för något år sedan i Paris, men vill du spana in fina vintage väskor från Louis Vuitton så är mitt bästa tips att kika HÄR
Skorna med flätade remmar är helt nya och du hittar dem HÄR och dessa finns även i beige om du kikar HÄR

Spana in den superhärliga pläden med mönstret Nagano som du hittar HÄR, och denna ligger i loungestolen av teak och lindat rep som du hittar  HÄR.

Ha en fin kväll så syns vi snart igen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *