Baguetteria 2020 i Mölle

av | maj 1, 2022 | Okategoriserade

Söndag och 1:a Maj med strålande sol och vi bestämde oss för en liten utflykt till Mölle för att bara ha det mysigt, ja det kan man ju unna sig när man inte vill ut och demonstrera en dag som denna…
Tycker hela konceptet med just 1:a Maj känns väldigt old fashion och konstig på alla sätt  och vis år 2022… för visst är man väl arbetare och ”helt vanligt folk” även om man inte väljer att rösta på just det illröda partiet?

Väl framme i Mölle med alla de underbart fina husen som ligger på parad ut mot havet tog vi en promenad och sen vidare till ett av dessa ställen är mer bedårande och lockande än det andra och det är givetvis Baguetteria 2020 .
En kiosk i runda mjuka former, så som kiosker såg ut förr i tiden och här huserar sedan förra året inga mindre än den välkända fd TV-profilen Emma Andersson aka “Robinson Emma” och hennes man Henrik Zetterberg fd hockeyproffset med tjusig baguetteria på bästa platsen i hamnen. De kör ett koncept med välfyllda baguetter med olika fyllningar som görs på plats efter beställning, ja färskare blir det inte och så himla gott!

 

Vi testade baguetten med tonfiskröra som var väldigt god, ja jag älskar ju Tunacadon hos Joe & The Juice och denna var insamlade klass minst sagt, samt en ”vanlig baguette” med ost och skinka som också var jättegod.
En fika i solen på 1:a Maj är ju aldrig fel och lille Agathon tyckte också att det var väldigt festligt!

Konceptet har vuxit så det knakar och har blivit väldigt populärt, och så pass att man redan nu utökat verksamheten med en helt ny kiosk i Båstad dvs fd Hamnkiosken, vagnar i samma stil som kiosken i Vejbystrand och i Ängelholm.
Så glad att även våra fina italienska utemöbler från Ethimo börjar ta plats både i Båstad och Mölle  på deras uteserveringar. En perfect match då Ethimo’s fina stålmöbler finns i kulören Sage Green som är på pricken samma som Baguetteria 2020’s signaturfärg!!
Ja, det är dessutom den första restaurangen i Båstad och Mölle som väljer Ethimo men hoppas ju på fler!!

Vill du läsa mer om härliga Baguetteria 2020 och deras koncept där man även kan beställa och ta med på utflykten på båten osv så kika HÄR

Ha en fortsatt fin söndag då ses vi snart igen!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *