Helgens enkla bukett

av | apr 24, 2022 | Okategoriserade

Hej fina kompis, vad kul att du kikar in här hos mig på kvällskvisten.
Idag unnade jag mig en riktig sovmorgon efter en natt med dålig sömn, ja t om mardrömmar hade jag att tampas med inatt..
Ibland sover jag så otroligt dåligt medan andra nätter hur bra som helst, och visst fördrar man det sistnämnda?
Sen tog jag en lång härlig promenad innan vi åkte till Halmstad för att köpa födelsedagspresent till kille Agathon som fyller ett år imorgon den 25 april.
Dagen till ära ska han till veterinären för vaccination och att vi ska kolla hans testiklar då endast en av dessa är framme…
Lilla gubben det blir nog bra.

Jag har köpt så himla mycket snittblommor den senaste tiden så jag tog en paus nu i helgen men plockade lite fina kvistar ute i naturen när jag tog min dagliga runda i fredags.
Dessa fick ta plats i en helt vanlig cylindervas som jag haft jättelänge och sen ställde jag den i sovrumsfönstret för omväxlings skull.
En liten enkel men fin detalj som finns i mitt blickfång det första jag ser när jag vaknar och somnar för den delen, bästa som finns!
Ljusstaken med monogram finns på kampanj HÄR och i två storlekar samt värmeljushållaren i mässing HÄR

I mitt sovrumsfönster har jag även batteridrivna ljus som jag kan ha tända även när de inte är under översikt, ja att somna till ljuset av dessa istället för helt becksvart är jättemysigt tycker jag.
Blockljus med LED hittar du HÄR  och fina kronljus HÄR

Ljusstaken med monogram finns på kampanj HÄR och i två storlekar samt värmeljushållaren i mässing HÄR

Ikväll ska slå in presenter till Agathon och följa det franska presidentvalet och se utgången där, eller om det blir för långtråkigt så ska jag kika på Robinson på CMore.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *