Långfredag & Påskharar

*inlägget innehåller annonslänkar*

Så var påsken och  Långfredagen här och jag har ägnat mig åt att gå på bokrelease här i Torekov arrangerad av vår granne som är konstnär, besökt Höganäs och nya Salthallarna som är senaste upplagan av Magasin 36 som bytt skepnad x antal gånger genom åren. Det kommer bild på Instagram så håll utkik där.
På vårt matbord står den stora glasvasen Kolonn designad av Carina Seth Andersson från Skrufs glasbruk som nu är med 20% rabatt å HÄR, och så glad över att ha ett grönskande påskris och inte vara kala grenar!
Använder mig av tricket som jag snappat via Karl-Fredrik, att man ska skala kvistarna med en potatisskalare för bättre uppsugningsförmåga.

Krukan med citroner finns HÄR  och den lila krukan med fat HÄR

Också måste jag visa dig mina supersöta påskharar som jag verkligen inte kunde motstå när jag såg dem.
Dessutom är det 50% rabatt på dem HÄR ,nu så bunkra upp och ha dem redo till nästa påsk, ett välbeprövat knep när det gäller pynt. 

Ikväll blir det en skön hemmakväll med serie eller Masked Singer som är ganska bra,  men lite irriterande att man måste vänta så länge på att få reda på vem som döljer sig bakom maskerna haha.
Jag vill veta nu!

Ha en fin kväll!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.