Swedish Grace Love

av | apr 14, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej igen!

Som uppföljning till mitt föregående inlägg kommer här ett inlägg på lite samma tema fast med det som syntes i bilderna från mitt kök och som jag inte tipsade om då.
En massa fint som passar i köket, och jag måste även tipsa dig om att köpa en Mårbacka Pelargon eller två, det ger sån härlig vår och föraning om sommar i köket tycker jag.

Häng med s kikar vi vidare här!

Först ut måste jag tipsa Dig som precis som jag gillar det klassiska porslinet Swedish Grace från Rörstrand att du just nu kan köpa hela sortimentet av detta omtyckta porslin med hela 25% rabatt just nu just nu.
Jag passade på att uppdatera mitt bestånd av skålar i olika storlekar och även några mindre kaffekoppar eftersom min man tycker att mina stora temuggar är lite stora för hans espresso.

Finns ju i en hel massa fina kulörer med allt från mattallrikar, assietter, serveringsskålar , uppläggningsfat i olika storlekar, en fin tekanna  och tekoppar med fat   som faktiskt är nedsatta med hela 35% rabatt.

Den stora serveringsskålen i bild hittar du HÄR och de små gröna glas-skålarna finns HÄR medan besticken med räfflade handtag hittas HÄR med nästan halva priset just nu!
Handduken i bild i superfin kvalitet hittar du enkelt HÄR

Serveringskannan modell XL i rostfritt utförande  föll jag handlöst för när jag såg den, ja tänk dig att fylla denna med is nu i sommar och sen fylla på med valfri dryck som man vill servera riktigt kyld, eller varför inte använda den som en vas till den yviga sommarbuketten plockad i trädgården?
Kannan är just nu på REA om du kikar HÄR och det finns även en mindre variant på REA HÄR

Skärbrädorna har jag tipsat om tidigare och den rektangulära finns HÄR medan den mörkbruna med handtag finns HÄR , serveringsbrickan bakom kommer från Svenskt Tenn och besticken med bambuskaften finns HÄR

I diskmaskinen ser du assietter och skålar samt koppar från klassiska porslinet Swedish Grace samt glasen från Serax HÄR och de gröna glas-skålarna HÄR , den ostronformade assietten HÄR och ovanpå diskmaskinen en köksläng i superfin kvalitet hittar du enkelt HÄR

Hoppas att du gillade det du såg och fick lite inspiration till din egen köksbänk eller så.

Ha en fin fortsatt fin dag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *