Påsken med lila accenter

av | apr 13, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!
Onsdag i påskveckan och imorgon på Skärtorsdagen går det riktiga startskottet för påsken, inte sant?
Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så ska vi ”bara vara hemmavid” och har inget speciellt planerat, men jag hoppas att det blir fint väder hela helgen så vi kan njuta av Bjärehalvön och göra några utflykter osv.
Det sämsta med storhelger och utflyktsmål är ju att alla andra tänkt exakt samma tanke just då så det brukar bli för mycket folk för min smak.

Gillar du mitt runda soffbord som jag haft i en evighet nu hittar du HÄR, ett prisvärt bord som jag verkligen gillar och har lite svårt att slita mig ifrån och beställa ett nytt som är ”mer rätt by the book”. Ja, det är ju inget flott eller dyrt designbord, men hey, måste det vara det??
Det viktiga är ju att det är funktionellt och att man själv tycker om det, vad alla andra tycker kan ju kvitta. Vardagsrumsmattan med strukturmönster och flätade tofsar är en annan favorit och denna finns HÄR

Vi har iallafall lite påskfint här hemma och på soffbordet står ett av mina påskris med lite lila detaljer i form av fjädrar, fjärilar och en kanin av papper.
Till mitt ris använder jag en stor mönstrad vas av glas som finns HÄR 

På mitt soffbord står även en enkel svart ljusstake av metall som finns HÄR , ljustaken av glas som är slutsåld men finns liknande variant på REA HÄR, och lila stearinljus HÄR

Vid väggen har jag lite provisoriskt ställt ett litet svart sidobord av metall som jag köpt HÄR, men tanken är att det ska ersättas av en lite längre öppen bänk där jag kan ställa en lampa och lite annat fint som jag tänkt ut.
Gärna en bänk i samma stil men som är lite lägre och dubbelt så lång, tipsa mig gärna om du vet någon fin sådan.
Jag har förvisso spanat in soffbordet HÄR och även sidobänken i samma stil HÄR och dessa finns både i brunt och i svart utförande. Vad tror du om det?

 

Lila kruka HÄR // Ljuslykta av glas HÄR

Fat av marmor HÄR // Lila blockljus HÄR // Doftljuset HÄR

Nu när våren är här plockar jag succesivt undan de tjocka ullplädarna och ersätter dessa med lättare plädar av fin linnékvalitet, bomullsplädar osv i ljusa kulörer .

En fin sådan vårpläd ser du ovan i bild och denna finns HÄR
Soffan har som sig bör en ansenlig mängd decokuddar, en mix av dyra kuddar från Svenskt Tenn och Artilleriet och några lite billigare kuddfodral som den mönstrade decokudden av ryakvalitet HÄR  och kudde med pompoms HÄR
Mixa och omatcha till din perfekta och personliga mix av kuddar i olika storlekar, former osv.

Hoppas du gillade min stil och att det inspirerade dig att fixa din bästa och finsate stil hemma hos Dig

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *