Lilla hjälpredan Bob

av | apr 14, 2022 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägg i betalt samarbete med DaanTech*

I detta inlägget i samarbete med Daan Tech tänkte jag tipsa dig om den smarta lilla hjälpredan Bob, ja världens minsta  och säkert sötaste bänkdiskmaskin är det vi talar om här.
Ett perfekt tips till dig som lever på liten yta med kanske ett litet kök eller endast en kokvrå och ett tips som passar yttperligt nu i dessa tider när många öppnar upp sommarstugor och startar campingsäsongen för året osv.
Ja, bänkdiskmaskinen Bob funkar även på platser utan vattenanslutning, ja närmast tänker jag på husbilar och husvagnar men även en del enklare lantställen kan ju denna denna diskmaskin vara en liten hjälp för det lilla hushållet.

En liten extra enhet för att snabbt diska upp det mest nödvändiga i form av glas och bestick som man vill få skinande rena och slippa torka för hand osv, tallrikar och kastruller är ju snabbare att diska för hand tänker jag, och diskmaskinen rymmer faktisk hela 16 koppar och glas i en diskning som tar endast 20 min.
Förutom den smarta funktionen så har ju Bob en väldigt fin och tilltalade design med sina rundade former, ett litet titt-hål på luckan och dessutom kan man välja mellan en hel massa olika kulörer på luckan och om själva basen ska vara svart eller vit
Med andra ord kan man få en helsvart eller helvit minimalistisk diskmaskin om man så vill, eller så väljer man sin favoritkulör för ett lite poppigare intryck.
Jag valde en vit bas med rosa lucka, ja finns det rosa att välja på så är det så gott som taget för min del som alltid älskat denna kulör lite extra.

Bra fakta att ha koll på när det gäller bänkdiskmaskinen Bob:

* Bob är lika liten som en vanlig  mikrovågsugn och kan placeras på din köksbänk, bredvid diskbänken eller där man har en fri plats i köket.

* Bob är dessutom fjäderlätt  och väger endast endast 10 kg samt har integrerade handtag vilket gör den extra lätt att flytta runt vid behov.

* Med en inbyggd vattentank har du alltid en diskmaskin till hands, det enda som behövs är en strömanslutning och vanligt rinna vatten så är du färdig att starta maskinen.
Ja, kräver som sagt inget installationsarbete alls, förutom att ansluta till elnätet,placera avloppsslangen i diskbänken med den medföljande Bob Easyfixen samt fylla tanken med vatten.
Jag använder ju en egen kanna i bilderna ovan men det finns en medföljande Bob-Karaff från fransk produktion som är  enkel och lättviktig att använda, så genomtänkt i varje detalj.

* 6 olika program: Uttrycka (20 Minuter), Standard (50 Minuter), Intensiv (91 Minuter), Eko (90 Minuter), glas (15 Minuter) och UVC-desinfektion utan vatten (20 eller 60 Minuter)

Mer information om Bob som är bra att ha koll på hittar du HÄR
Lilla söta bänkmaskinen Bob är ju en liten minikopia av en fullskalig diskmaskin, och jag hade faktiskt för flera år sedan en diskmaskin med rosa front och kylskåp i samma nyans så jag blir lite nostalgisk när jag tittar på Bob här hos mig.

Jag har en storstilad plan för Bob dessutom eftersom jag känner någon som spenderar mycket tid i deras husbil, och jag vet att de tycker att det är trist att gå till det allmänna diskstället på olika campingplatser.
En av personerna fyller dessutom år nu i maj så jag har redan fixat födelsedagspresenten som du kanske anar, och jag hoppas att de ska gilla Bob lika mycket som jag gör.

Ha en fin dag!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *