Måndag med innemys

av | apr 4, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej kompis hoppas att du fått en fin start på den nya veckan?
Här är det inget att gnälla över egentligen, men visst är det trist med det tydliga väderomslaget som kom helt plötsligt, här i Torekov har det hällregnat hela dagen och dessutom blåst en hel del så dagen har ägnats åt mestadels innemys och kvällen går i samma tecken.
Vi har det dock väldigt mysigt och ”eldar i den fina kakelugnen” hahaha, nej såklart den fungerar ju inte men det finns det ju lösningar för…

Soffbod i metall HÄR

Matta med strukturmönster och flätade fransar  HÄR

Ja, ungefär samtidigt som vi fick kakelugnen, som inte är fungerande utan endast dekorativ, på plats här hos oss, så fick jag en förfrågan ifrån varumärket Refire om jag var intresserad av att testa deras produkt.
Jag får ju en del frågor om pressgåvor, samarbeten osv och väljer alltid ut dessa med stor omsorg, och här var det verkligen en fullträff, så jag tackade ja till att ta emot pressgåvan ifråga.
Med Refire kan man nämligen enkelt konvertera en traditionell vedeldad kakelugn till bioetanoldrift, ja en ej fungerande kakelugn kan användas inom 5 minuter och varken installation eller besiktning krävs.

Hur mysigt?

Och väldigt naturtrogna vedträn trots att dessa är tillverkade  av keramik

Med Refire Kakelugnsinsats kan du alltså skapa hemmamys på ett litet nafs genom att enkelt konvertera en traditionell vedeldad kakelugn till bioetanoldrift.
En icke fungerande kakelugn kan användas inom 5 minuter och varken installation eller besiktning krävs.
Refire Kakelugnspaket innehåller, Refire Bioetanolbrännare, keramiska vedträn med ”björklook”, lång braständare samt tratt för säker påfyllnad av spisbränsle (detta ingår dock ej)
Superenkelt att använda med andra ord och kostnaden är bara en bråkdel av vad det skulle kosta om man vill renovera en kakelugn som ej fungerar, och i mitt fall är det inte ens möjligt att ha en fungerande kakelugn eftersom det inte går att ansluta till skorstenen.

På vårt soffbord står stora glasvasen Kolonn från Skrufs glasbruk nu 20% rabatt HÄR
Doftpinnar från K.Lundqvist HÄR, samt ljusstake från Svenskt Tenn samt ljuslyktor i glas från Iittala HÄR

Lille Agathon som älskar att ligga och mysa på vår fina matta i vardagsrummet en matta med strukturmönster och flätade fransar som jag tipsat om tidigare men eftersom jag vet att ni brukar fråga så finns mattan att köpa HÄR

Spana in mitt maffiga påskris, älskar detta påskris i form av Spirea-kvistar med gula blommor och i kombination med både glasägg och pappersägg så blir det helt ljuvligt, tycker jag.

Vasen i fråga är vasen Kolonn designad av Carina Seth Andersson för Skrufs Glasbruk och finns nu med 20% rabatt om du kikar  HÄR

Gula pappersägg HÄR samt glasägg HÄR

Jag tipsade ju om doftpinnarna från K.Lundqvist häromdagen och gör det gärna igen eftersom jag verkligen gillar dessa och har du inte testat dessa väldoftande produkter så finns samtliga produkter att beställa  HÄR

Hoppas att du gillade att kika in här hemma hos oss en helt vanlig måndag med innemys.

Välkommen tit snart igen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *