Inte utan mina Sudio’s

av | apr 3, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget är skrivet i samarbete med Sudio*

Hej fina kompis!

Du som har följt mig ett tag vet säkert att jag älskar mina dagliga powerwalks, eller snabba promenader om vi ska hålla oss till svenska.
Jag går gärna längs med havet här i Torekov, inne i Båstad längs med strandpromenaden ute på vid Slättaröd, runt Norrviken och Kattvik eller ibland inne i Halmstad för miljöombytets skull.
Jag ligger nog ungefär i snitt runt 12.000 steg per runda men häromdagen slog jag till på en runda som mätte 20.000 steg, ja det gick av bara farten eftersom vädret var så härligt…
Ja, visst är det extra härligt att snöra på sig träningsskorna och ge sig ut när vädret är så himla härligt som nu?

Idag vill jag ännu en gång lyfta designhörlurarna från Sudio  som  jag har tipsat om här hos mig vid några tillfällen tidigare, men för dig som mot förmodan skulle ha missat dessa,  så är det riktigt bra och snygga produkter som jag själv använder så gott som dagligen under mina promenader. Att gå med något kul att lyssna på som tex en ljudbok, en underhållande podd eller hurtig musik gör ju promenaden så mycket roligare tänker jag.
Och nu har jag ännu en gång i samarbete med Sudio fått testa deras senaste  nyhet, som är inget mindre än Sudio E2 med smart bluetooth funktion som du ansluter hur enkelt som helst till din smartphone etc, och scrollar du ner så finns det även ett bra erbjudande till Dig….

Sudio E2  är speciellt utvecklade för dig som siktar mot skyarna och vill ta din lyssnings-upplevelse till nya höjder med uppslukande Spatial Audio och fängslande Hybrid Active Noice Cancellation.
Du kan njuta av tydligare samtal tack vare VividVoice-tekniken med dubbla sändare och dessutom är dessa hörlurarna konstruerade för att motstå fukt och svett vilket anses kunna påverka lysningsförmågan.
Jag som har haft och använt hörlurarna från Sudio i många år kan skriva under på att dessa har utvecklats något enormt sedan starten både när det gäller passformen och ljuskvaliteten, ja ibland nmästan för bra ljud så att man nästan glömmer det som finns omkring i form av trafik osv

Jag valde kulören Jade som är en fin och lite poppig mintgrön pastell som passar extra bra nu under våren och sommaren, och ja dessutom matchar ju dessa min outfit, inte sant? Skulle du föredra andra kulörer så dfinns dessa att spana in HÄR
Jag återkommer till tränings-outfiten i fråga i ett senare inlägg om du skulle vara intresserad av detta vill säga.

Också till mitt erbjudande till Dig i samarbete med vännerna på Sudio, min rabattkod inredningshjalpenE2 ger dig nämligen 15% rabatt på ditt köp och erbjudandet gäller nu i april och t om maj månad så passa på.
Köp hörlurar till dig själv, till familjen, pojkvännen eller varför inte ge bort som en uppskattad present i studenttider? Köp redan nu så har du en superbra present fixad och klar.

Visst blir man extra pigg och glad av färg??

Älskar just rosa och i kombination med mintgrönt blir det ju extra smashing!

Ha en fin söndag och njut av solen, jag har nämligen hört att det ska bli lite tillfälligt väderomslag redan imorgon så det gäller att njuta medans man kan.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *