Lördagsgodis

av | mar 19, 2022 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej lördag!

Ja som titeln ovan skvallrar om så bjuder jag på lite lördagsgodis i detta inlägget, och inte bara det vanliga plockgodiset som man kanske först tänker på utan även lite annat minsann..
Först ut så syftar jag såklart på helgbuketten med tjusiga franska tulpaner i aprikosrosa nyans som jag kombinerat med några kvistar ris med knoppar.
Buketten i fråga har tagit plats i den stora Kolonn-vasen har jag tipsat om tidigare, men eftersom den är med 20% rabatt så tänker jag att det kan göras igen, och denna finns HÄR
Fler fina vaser från Skrufs Glasbruk som tillverkar nyss nämnda vas hittar du HÄR

Så hittade jag ett bortglömt presentkort i gömmorna på en ganska ansenlig summa, lucky moi! Ja , det är alltid ett bra presenttips med presentkort tycker jag, och hos Åhléns kan man ju verkligen hitta hur mycket fint som helst både när det gäller, mode, inredning och skönhet. Presentkorten beställer du HÄR.
Nu blir det lite lördagsshopping från soffhörnet, ved tror det att det blir?

Men såklart det finns även lörsdagsgodi i ätbar form om än lite enformigt godis hahaha, och gillar du den kålformade skålen på bordet hittar du HÄR och fler produkter i samma stil HÄRsamt sist men inte minst stolen som skymtar i bakgrunden finns HÄR

Ha en fortsatt fin helg!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *