Pysslat i sovrummet

av | mar 17, 2022 | Okategoriserade

Hej!
Idag har vi haft stöd och bädda rent dag här hemma, ja just torsdagar brukar vi göra detta så att det är rent och fräscht inför helgen.
Jag siktade mest in mig på vårt sovrum idag så där har jag i sällskap av lille Agathon pysslat lite extra dag…

Jag är nämligen väldigt pep på att testa våra nya duntäcken från Happy Fluffy Cloud som jag visade häromdagen och även att göra en liten uppdatering med hjälp av nya textilier…

Vår säng som är ny sedan vi flyttade in här i Torekov, har jag berättat om tidigare bla i detta inlägget men eftersom det är en av de skönaste sängarna vi haft då vill jag tipsa Dig igen.

Sängen i fråga kommer från Auping Scandinavia, en väldigt skön säng som jag sover som en prinsessa i natt efter natt och min man lika så. Sömnen har ju stor betydelse för allmänhälsan och en skön säng är grunden för det hela så snåla aldrig in när du står inför ett sängval.
Ska du satsa rejält på någon möbel i ditt hem så är det definitivt sängen.
Modellen heter från Auping Essential , och madrassen
Maestro en madrass med 5 olika zoner med extra stöd för axlar och rygg bland annat.

Även lille Agathon verkar sugen på att krypa ner och ja han verkade trött redan när vi höll på som bäst att fixa iordning.
Ja, ibland kan man undra hur mycket en liten malteser kan sova i sträck på en dag….

Här ovan ser du hur själva sängramen och benen ser ut på vår Auping-säng, och om du kikar in snart igen så visar jag hur det blev när det var bäddat och klart.

Ha en fortsatt fin torsdag!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *