Inte rätt tillfälle….

Hej fina vän…hopas du har en fin tisdag mitt i dessa dramatiska tider.
Skrämmande och ovisst hur allt detta ska sluta…
Jag tänker dock inte lägga upp tips om insamlingar som du kan stödja, be dig swisha pengar till en insamling som JAG startat, visa upp kvitton på det som jag skänkt och bidragit med.
Det behövs inte.
Det fyller inget syfte mer än att uppfylla sin egen godhets gloria anser jag. Var och en har säkert den förmågan att lista ut hur man ska kunna hjälpa utan att berättar det.
Jag har stor tilltro till alla människors godhet, vilja att ge, göra det rätt och hjälpa till där det behövs. Alltid. Inte bara just nu utan hela livet. Vi kan och bör alla så gott vi kan. Hjälpa till med det som vi förmår om det än må vara att vara kärleksfulla och visa vårt stöd. Blir lite illamående om detta hemska tillstånd vi befinner oss i i hela världen och i synnerhet Ukraina och dess befolkning ska bli ett rally av uppvisande i vem som skänker mest osv.

Kram

1 reaktion på “Inte rätt tillfälle….”

  • Anna skriver:

    Åh vad klokt o bra skrivet jag känner precis så också men har inte din fina förmåga att beskriva det du satte verkligen ord på mina tankar. Din blogg är fin och värdig just på grund av att det finns ett djup, eftertänksamhet och klokhet en av de få bloggar jag inte slutat följa. Kram 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.