Deppig Dag

av | feb 28, 2022 | Okategoriserade

Hej fina vän…
Dåligt bloggat idag men det har sin anledning..
Ja vilken dag ….tillbringat hela dagen på sjukhuset i Lund, tagit prover, pratat med läkaren osv men det blir ingen operation imorgon pga av dåliga värden som först måste utredas.

Känner inte för att bli utredd och söka upp problem som jag inte ”känner till”, låter kanske dumt men det är så jag känner.
Känner så mycket oro kring mycket som sker redan före detta, och vill ikväll mest lägga mig under en filt och hålla för öron och ögon. Hoppas du har det bättre hos dig denna kväll och tack för att du alltid finns här och peppar.

Kram

2 Kommentarer

 1. annika stiernstedt

  Kära du, Vilket elände du har råkat ut för till följd av din brutna handled. Känner sannerligen starkt med dig. Jag är precis som du, så länge jag mår bra vill jag inte veta mer om alla detaljer kring mina värden avseende diverse kroppsfunktioner Det kanske är strutsmentalitet, men om man mår bra av det så är det ju bra. Tror mycket på psyket när det gäller hälsan. Man skall inte börja grotta ner sig. Men nu står du inför en situation där du måste gå igenom detta för att komma vidare. Vill bara ge dig mitt stöd att bita ihop och komma vidare. Följer din blogg sedan länge och har stor glädje av dina tips, kommentarer och reflektioner. Kram Annika

  Svara
 2. Therese

  Hej!
  Tack för en inspirerande blogg.
  Och vad himla fin er nya lägenhet ser ut att vara
  Var kommer den söta krukan på fot i från?

  När världen känns mörk är det skönt och en liten tillflykt att titta in hos bloggar som gör tillvaron lite ljusare. Medier matar ju en med så mycket just nu att man behöver besöka lite ”trygga” sidor därimellan för att orka. Tack för att du är en av dem!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *