Parfymjasmin

av | feb 16, 2022 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Gokväll!

Onsdag hos hos oss här i Torekov, en dag med regn från morgon till kväll, men jag trotsade detta och begav mig ut på min dagliga runda iallafall.
Jag kände att jag behövde luft, skingra tankarna osv så att jag inte helt skulle drunkna i tankarna på att det idag är på dagen en vecka sedan lille August lämnade oss…så ofattbart sorgligt på alla sätt och vis.

Lampan ovan i bild som hängt med från Norrviken  har jag tipsat om tidigare och eftersom denna just nu kan köpas med 50% rabatt HÄR så tipsar jag igen.

Jag tror att jag har berättade det tidigare, att vi här i vårt pytte-lilla ICA-butik i byn har ibland det bästa blomsterutbudet jag varit med om i en matbutik.
Hela ingångspartiet är fyllt med både krukväxter och snittblommor, och igår fick jag syn på den fina Parfymjasminen ovan som fick följa med hem till oss.
Denna jasmin kommer i många olika skepnader och har flera namn, men jag har listat att ut att just denna inomhusväxt med pyttesmå blommor är just en Parfymjasmin, ett apssande namn då den sprider en magisk doft.
Och gillar du krukan av papier mache som den står i, finns den på kampanj just nu om du kikar HÄR

Pallen här ovan, med tre knubbiga ben och teddyliknande textil har jag visat dig vid några tillfälle tidigare, men eftersom denna är nedsatt med 20% rabatt just nu så passar jag på att tipsar igen.

Pallen hittar du enkelt HÄR

Det avlånga marmorfatet är en favorit som jag har både i vit och i svart marmor, doftljuset finns HÄR och vektrimmern  HÄR 

Rumssprayen kommer från Byredo och finns HÄR

From Above!

Om du får sn på en fin Parfymjasmin så slå till!

Ha en fin kväll och tack för att du kikade in här hos mig idag!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *