Flytt-tankar, Tulpaner & Bullar

Hej tisdag, en solig sådan här hos oss och förhoppningsvis så även hos Dig.

Igår var vi en vända till Halmstad, en stad som jag gillar väldigt mycket, och som vi allra oftast kör till när vi har några inköp, ärenden osv att göra.
Inte så långt att köra, väldigt mysigt och precis lagom stort då det mesta man kan tänka sig att behöva finns att få tag på där.
Och ja, så pass mysigt och fint där att jag börjat fundera på om det kunde vara ett alternativ att sälja lägenheten i stan och köpa något motsvarande där i stället?
Jag har ställt in mina sökkriterier på Hemnet och håller ständigt utsikt, men utbudet av genuina sekelskifteslägenheter inne i stan där mycket i originalskick finns bevarat verkar väldigt begränsat, tyvärr.

Man ser ju ofta fina lägenheter till salu i många andra städer, men Halmstad verkar det vara väldigt få lägenheter av denna typen som är i omlopp, ingen aning varför dock.
Drömmen vore att hitta en sekelskifteslägenhet om ca 100 kvm inne i city, med flera kakelugnar, stukaturer, knarrande golv och vackra fönster, ja exakt så som hemma i stan….

Något annat som är toppen med Halmstad är att Feldt’s Bageri finns där så ofta blir det ett besök där för att att köpa hem deras magiskt goda bullar och andra bakverk.
Kardemummabullarna är magiskt goda, ja så pass att det nästan är värt att köra dit enbart för dessa och gillar di den fina assietten så finns denna HÄR *adlink
Ha en fortsatt fin dag!

Kram

2 reaktioner på “Flytt-tankar, Tulpaner & Bullar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.