All kärlek

av | feb 12, 2022 | Okategoriserade

Hej fina vän..

Idag kikar jag bara inför att säga att jag ser Er alla och en var och känner all kärlek som ni skickar. Finner inga ord som beskriver min tacksamhet för allt ert stöd och stora omtanke.
Varje människa har sin verklighet, sina bördor och glädjeämnen, livet mellan raderna.
Ni är så fina, kan inte fatta att jag har så fina följare,  och önskar att jag kunde skicka rosorna ovan i bild till er allihop.
Den fina rosboxen  finns faktiskt att beställa, en fin gest till någon som man tycker om på Alla Hjärtans Dag (Du hittar den HÄR ) *adlink
Jag ska komma tillbaka i gängorna igen  när jag orkar. När orden kan skrivas och luften blir lite lättare att andas.

Tills dess. All kärlek från mig.

Ps. Jag hittade några videoklipp med August i mobilen som du kan se på min Instagram om du kikar HÄR

 

1 kommentar

  1. BM

    Jag brukar ha lätt att finna orden, men nu blir det svårt. Många – även jag – vet hur oerhört smärtsamt det är att stå där med ett älskat djur som inte längre finns med. Tårarna bränner bara jag tänker på dig och det du går igenom nu. All den kärlek du känner för dina små vovvar har alltid lyst igenom dina texter. Ingen tvivlar på att de har eller har haft det bästa man kan tänka sig i sina liv. All medkänsla till dig och din make.❤️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *