Nio månader

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!
Hoppas du haft en fin torsdag, här är det fortsatt vila som gäller för min del då jag fortfarande känner mig febrig och har ont i kroppen.
Torsdagar här hos oss är synonymt med städdag men detta slipper jag undan dels pga nyssnämnda anledning + att jag inte kan göra så mycket med min skadade arm.
En tröttsam historia som n även gjort att jag fått värk i den friska armen, antagligen pga att jag använder denna till ALLT eftersom den vänstra är nästintill helt oanvändbar.
Minsta lilla jag råkar göra för mycket får jag betala dyrt.
Jag saknar min Yoga och pilates, att kunna fotografera med min systemkamera som jag vill, att inte kunna möblera om, bära runt grejor osv…

Gillar du teddypallen med tre ben som lille Agathon sitter så fint på kika HÄR, inte minst eftersom denna är med 20% rabatt just nu

Lilla Agathon som inte är så himla liten, nio månader gammal nu i dagarna och en fin med busig liten herre.
Väldigt lätt att ha att göra med, aldrig något som är problem utan han fixar allt utan att protestera, han kan tex gå perfekt i koppel, få tänderna borstade varje kväll, bada badkar, gå till hundfrisören, rengöra öronen, klippa klorna, borsta pälsen osv.
Allt detta har funkat från försök ett och sen bara rullat på, och detta har inte direkt funkat så vare sig för Affe eller August som gjort betydligt mer motstånd och att borsta tänderna försökte jag men gav upp eftersom det var helt omöjligt.
Fina lilla plutt, nu har vi dock ett litet problem att lösa eftersom endast den ena testikeln kommit ner och dessutom bestämma om vi ska kastrera honom eller inte. Han har aldrig visat något sådant intresse inte ens för mjukisdjuren hahaha…

Pallen är som sagt med 20% rabatt HÄR och den tillfälliga bänken i väntan på den platsbyggda förvaringen som ska komma på plats kommer från IKEA.

Knäppte några bilder med mobilen inne i sovrummet tidigare idag när solen kom på en snabbvisit, en del har du nog sett sedan tidigare, men krukan av papier mache är ny och fyndad med 50% rabatt  men tyvärr slutsåld där, dock finns den att beställa HÄR och ljusstaken av glas finns HÄR

Doftljuset från Mad et Len

Gillar du pläden med fransar ovan i bild så finns denna HÄR

Fina kudden Bibi  som finns HÄR betyder så mycket för mig av flera anledningar, svensktillverkad av finaste material och avsändare bästa varumärket Mimou.

Gillar du denna finns den i ytterligare en fin färgställning HÄR

Ovan i bild ser du ännu en fin favoritkruka som helt klart är ett prisvärt alternativ som finns HÄR och denna finns i tre olika storlekar HÄR

Den dekorativa foten som man nog antigen älskar eller hatar har jag köpt HÄR

Ha en fortsatt fin torsdag, var rädd om Dig och misströsta inte om januari är gråare och tristare i år pga av pandemin osv.

Ljusare tider väntar runt hörnet, det är jag helt säker på.

Kram

1 reaktion på “Nio månader”

  • Kicki skriver:

    Åh men fy din stackare , både med din arm och att du inte känner dig bra !
    Men den lilla sötnosen är ju en tröst i allt det negativa iaf
    Tack för alla dina härliga tips 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.