En hall i en annan stil

*inlägget innehåller annonslänkar*

Det var så många som gillade inlägget igår med tips om fin förvaring och detaljer för att inreda hallen, så därför fyller jag på med samma vara idag med tips och inspiration i en liten annan stil.
Stor eller liten hall spelar ingen roll, håller man inte ordning här brukar det lätt bli stökigt och inte så organiserat.
Starta därför alltid med en bra bas med förvaring och inred sedan med detaljer som du tycker om och som harmonierar med hemmet i övrigt.
Gillar du förvaringshyllan i bild där allt iofs är relativt synligt så finns denna HÄR men föredrar du täckta skåp, garderober osv så hittar du detta HÄR

Ovan i bild ser vi även en melerad matta och liknande finns HÄR, en bänk av metall med förvaring i sitsen och en skohylla inunder finns HÄR samt en stol i liknande modell HÄR

Som jag nämnde redan i inlägget igår så är det alltid bra med en rejäl spegel i hallen om man har plats till detta, eller rättare sagt så har du säkert plats om inget annat så för en vägghängd spegel.
Och ja, förutom att ma kan spegla sig i denna så skapar den rymd och förstorar ett kanske annars litet och trångt utrymme.
Den valvformade spegeln ovan i bild hittar du med 20% rabatt HÄR, fler fina speglar finns HÄR

Sist men inte minst vill jag tipsa dig om den fina hallmattan av jute som du ser här ovan, gillar du denna så finns den HÄR  och även i svart HÄR, och båda med 20% rabatt just nu.
Bänken av trä hittar du HÄR och denna är just nu med 30% rabatt.

Även en enkel knopplist lika denna i bild är ett bra sätt att skapa ordning och reda i hallen, badrummet eller varför inte i sovrummet eller barnrummet?
Här gäller det dock att inte överbelamra hänfgaren med kläder, halsdukar osv så att det blir ett berg med kläder som sitter klistrade på väggen.
Fler knopplister i samma stil hittar du enkelt HÄR

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.