De nya stolarna

av | jan 4, 2022 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina vän, hoppas allt är fint hos Dig?
Allt är toppen med mig förutom att jag fortfarande har ont och är öm i armen där jag fick dos tre med vaccin i förra veckan.
Ett nödvändigt ont som inte är mycket att gnälla över.
I mitt inlägg om nyårsdukningen här hos oss berättade jag att jag testar mig fram lite när det gäller bord och stolar till den lilla matplatsen. Beställde som sagt ett bord och stolar före jul, men bordet kom på avvägar och de nya stolarna som jag testar som skymtar i bild hittar du HÄR

Om du känner igen det lilla låga bordet så har detta hängt med sedan Norrviken och till detta funderar jag på att beställa en ny toppskick av lite annorlunda marmorerad marmorsten, tror det kan bli fint!
Gillar du bordet så finns detta HÄR och krukan på bordet på REA just nu HÄR

Stolarna av trä och rotting HÄR samt stoppad dyna är väldigt fina och finns även i finns även i brunt, och passar i ärlighetens namn även bra till detta bordet som är antikt och som jag köpte av förra ägaren till vårt fd hus i Båstad för mer än 10 år sedan nu.
Jag tycker dock att bordet är i största laget och det som jag beställde och väntar på är betydligt mindre..

På bordet syns boken Chanel köpt HÄR och ett avlångt marmorfat samt ljusstaken från Skultuna.

Om du gillar det runda ljusfatet av marmor finns detta HÄR

Om jag bestämmer mig för dessa stolarna så ska sitsarna kläs om med en redan tilltänkt textil från Svenskt Tenn samt få en lite mjukare dyna för att göra stolarna ännu skönare och snyggare.

Jag älskar tulpanerna som mest när de är så här yviga och utslagna som de är ovan i bild, så jag njuter till fullo av buketten från nyår just nu.

Ha en fortsatt fin kväll!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *