En liten tjuvkik…

av | jan 1, 2022 | Okategoriserade

Hej fina vän!
Årets första dag är här och kikar in för att önska Dig Gott Nytt År ännu en gång, nu håller vi tummarna och anstränger oss för att 2022 blir ett riktigt pangår i jämförelse med te senaste två åren där pandemin hängt som en stor blöt filt över oss alla.

Vi firade som sagt hemma hos oss i vår nya lilla lägenhet här i Torekov och det var nästan helt fritt från raketer, smällare osv vilket uppskattas av alla som har hund.
Vi åt god mat som jag berättade om redan igår och här i detta inlägget ser du en sneak peek av min lilla nyårsdukning som jag gjorde åt oss kvällen till ära.

Vasen med liljorna har jag ju tipsat om sedan tidigare men denna finns HÄR och ljusstaken Flow kommer från Svenskt Tenn precis som den mindre vasen med tulpanerna.

Kakelugnen har jag ju också visat dig och denna är som sagt inte färdig utan bara på plats grovt, mer hanns inte med före julledigheten, men jag är pep på att få den ståtligt och fin.
Gillar du mitt soffbord som skymtar i bild så är det detta  HÄR och jag funderar på att köpa en ny toppskiva av svart marmor till själva benställningen, det tror jag nämligen blir toppen.
Jag har min bricka upp och ned och sen en glasskiva med marmorlook på denna och det gör bordet mera stabilt, men en ny skiva av marmor eller komposit-sten vore mycket finare

Jag visar hela dukningen imorgon för nu ska det tittas på seriemaraton och mysas för fullt här hos oss, det hör liksom nyårsdagen till.
Just nu kikar vi på Lyckoviken på Viaplay men funderar på om vi ska ta oss ann den nya säsongen av Emily i Paris efter det, säsong 1 var ju riktigt bra, men har hört annorlunda om den nya säsongen…vi får väl se.

Ha en fortsatt fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *