Bubbel, Tårta & Gott Nytt År

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, hör firar vi nyårsafton precis som hos de flesta andra runtom i hela världen.
Ett firande som förenar alla och en var oavsett ålder, härkomst, religon om vi bortser från kineserna som har ett eget nyår.
Jag köpte den godaste tårtan jag vet hos Östras i Halmstad, en Margareta-tårta utan grädde med sockerkaka, mandelmassa och frukt, denna tårtan beställde jag alltid när jag fyllde år på den tiden som min mor hade ett café & conditori, och denna tillsammans med alkoholfritt bubbel från Richard Juhlin blev den perfekta lyxfikan idag på Nyårasafton.
Ja varför vänta med desserten till sist, det är ju ändå dumt eftersom man oftast är proppmätt vid det laget.

Mitt guldiga tårtfat hittar du HÄR och tårtspaden finns HÄR.

En bukett tulpaner förgyller bordet här hos oss, en bukett med vanliga samt papegojtulpaner i olika kulörer som fått ta plats i krukan Hortus från Svenskt Tenn.
Ljusstaken heter Vänskapsknuten och kommer även denna från Svenskt Tenn, men det har du säkert full koll på.

Den alkoholfria champagnen kommer från Richard Juhlin eller OddBird som jag tror att de bytt namn till, jag köpte denna på Systembolaget som hade den ursprungliga varianten kvar men denna finns även i välsorterade matbutiker vet jag.
Gillar du champagnekuporna som även är fina som dessertglas hittar du HÄR och det även höga smala champagneglas, dricksglas och selterglas i samma utförande HÄR

Mina fina killar, alla uppklädda i sammetsflugor dagen till ära, kan inte tänka mig något bättre sällskap att fira nyår med förutom min man och han är ju också här så klart.
Han slipper dock ha fluga på sig hahaha, men vet det kanske han hade gillat.

Pallen som killarna sitter på har jag köpt HÄR, den sålde tyvärr slut i ett nafs men det finns en annan fin liknande variant HÄR.
Lampan i bakgrunden har jag tipsat om tidigare och denna hittar du med 40% rabatt HÄR

Nu återstår endast några få timmar av 2021 och jag vill passa på att tacka Dig för att du så troget och fint hälsat på här hos mig under det gångna året, det betyder verkligen allt!
Jag hoppas att du får en fin kväll och att ditt nyårsfirande blir så bra det bara kan oavsett om du firar storslaget med fest osv eller bara hemmavid som vi.

Gott Nytt År, välkommen 2022!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.