Bråttom att plocka bort julen…

av | dec 27, 2021 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

Hej kompis, hoppas du har det fint och att du njuter av mellandagslugnet och inte behöver jobba nu mellan jul och nyår?
Många verkar vara lediga och en hel del är ute och reser ser man via sociala medier, själv håller vi oss här hemmavid och det finns ju förklarliga skäl till det, mitt i flytten och dessutom med krasslig liten fyrbent älskling här hemma.

Annat man kan konstatera via instagram framför allt är att väldig många numera verkar ha bråttom att plocka bort julen, ja redan på juldagen slänger man ut granen och plockar bort pyntet som om det vore det värsta man vet…
Visst var det annorlunda förr, då tog man in granen på Lille Julafton och sen fick julen vara till Trettondag Knut, inte sant?
Vi har ju inte så mycket jul här hos oss iom att vi flyttade in förra veckan, men det lilla som finns får allt vara kvar en vecka till.

Tidigare var vi ute och tog en långpromenad och jisses så kallt det är, man ska väl inte klaga men jag längtar efter lite sol och värme och tittar lite avundsjukt på dem som rest iväg till Maldiverna, Thailand osv.
Tids nog blir det väl vår tur, jag har ju en operation som väntar dessutom och kanske inte den start man önskat av ett nytt år, men men.
Som lite tröst i vintermörkret ska jag spana in reorna i några av mina favoritbutiker online som du hittar HÄR och HÄR.

Ha en fortsatt fin kväll!

2 Kommentarer

 1. Tina

  Knut är hela tjugo dagar efter jul – inte tretton som du skrivit- och det är då som man enligt tradition kastar ut julen.

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Tina!
  Bra att du rättar mig, jag som snurrat ihop begreppen helt…tänkte nog på Trettondagsafton

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *