Två av tre krassliga

av | dec 25, 2021 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina vän!
Juldagen, en av årets allra lugnaste dagar och jag kikar mest in för tt säga hej och önska dig en fortsatt fin jul.
Vi firade som sagt jul här hemma ”bara vi” i vår nya lägenhet vilket var väldigt mysigt men samtidigt lite sorgset eftersom två av tre killar var krassliga.
Det gör så himla ont i mitt hund-mamma-hjärtat när de små inte mår bra och ja det blev en del tårar igår, och vi somnade tätt intill går allihop.

Alfred vet vi ju sedan tidigare att hans tid är till låns eftersom han har prostatacancer, lille August däremot är det lite mer oklart var han har ont, man önskar ju att de kunde berätta..
Igår var han helt nere och ville varken ha mat, godis eller julklappar utan låg mest och sov och gnydde som om han hade ont och dessutom skrek han när man försökte lyfta honom.
Allt kom bara helt plötsligt och dessutom verkade han rent yr i bollen och gick i cirklar ibland.
Idag verkar han dock lite bättre men på måndag får vi åka till veterinären med både honom och Alfred så vi vet lite bättre.

Ikväll ska vi äta ångad torskrygg med senapssås, potatis och ärtor till middag och efter det blir det att se klart serien En Kunglig Affär på SVT Play som handlar om Haijbyaffären och Kung Gustaf V, en förskräcklig historia och så hemskt att det gick till på det viset för bara ca 70 år sedan…helt obegripligt och så sunkigt dessutom att Sverige var så välvilliga att hjälpa nazisterna i Tyskland.
en bra serie med massa kända skådespelare och helt klart samma känsla som i Vår Tid är nu, tycker jag.

Ha en fin kväll!

Kram

1 kommentar

  1. Cissi

    Hoppas killarna kryar på sig, så jobbigt när de inte mår bra ❤️

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *