Godare jul med Kockums Jernverk

av | dec 9, 2021 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*inlägget är i samarbete med Kockums Jernverk*

Hej fina bloggkompis, vad glad jag blir att du kikar in här ikväll!
Som jag hintade om här igår så har jag idag satt samman ett inlägg  i samarbete med bästa Kockums Jernverk, och i detta inlägget med den goda julen i fokus….

Att äta gott hör julen till och även att duka fint med extra omsorg, och då passar det fint att använda Kockums Jernverks fina produkter av emaljerat stål  som muggar, tallrikar och små skålar mfl.
Produkter som du kan köpa med 20% rabatt med min rabattkod inredningshjalpenjul 20% som gäller fram till 19 december 2021, och ja samma rabatt gäller för hela deras sortiment!
Fint att använda till julfrukosten, julfikan osv eller varför inte ta med på en utflykt utomhus?

Produkter av emalj gör julstöket ännu roligare, ja kastruller , formar osv som man blir riktigt glad över att ha i sitt kök och som man vet redan innan man testat produkterna i fråga att man kommer att ha användning för dem i många år.
Kockums Jernverks produkter i fin retrostil i den fina grå nyansen får stoltsera i fokus här i mina bilder, perfekta att använda både till julgröten och till glöggen.
Produkter med riktigt lång livslängd, och som av samma anledning är ett bra och hållbart val när det gäller köksprodukter.

Jag älskar för övrigt den grå kulören och den bulliga mjuka formen som mina emaljprodukter har, det finns även fler andra fina kulörer HÄR men denna grå föll mig mest i smaken.
Så fina att det inte är något som helst problem att ställa fram dem direkt på bordet.

Allt gott som hör julen till, ja vi har ju alla lite till mans våra favoriter och här ser du några av mina storfavoriter nu under julen.
Ja, vem gillar inte julgröt, lussebullar, pepparkakor, skumtomtar och även en hembakad mandelkaka med saffran….

Min hembakta mandelkaka med saffran som blev riktigt smarrig minsann, jag är inget vidare på att baka egentligen men denna klarade jag av med bravur.
En lättlagad och snabb kaka, och jag tänker att jag återkommer med ett recept på denna vid senare tillfälle!
Till kakan använde jag ungsformen som du hittar HÄR

Jag har ju även tipsat dig tidigare om den gedigna emaljerade gjutjärnspannan, en perfekt panna till julskinkan osv nu i jul.
Denna väcker minnen från förr hos mig då både min mamma och min mormor hade en sådan i köket och använde denna flitigt när det var dags för julstök hemma hos oss.
Hos Kockums hittar du även användbara skärbrädor och mindre köksprodukter av trä och läder för äkta gedigen känsla i köket. Spana in deras skärbrdor HÄR och de olika tillbehören HÄR

Grytan ovan i bild är perfekt till både julgröt och glögg….

Vill du spana in samtliga av Kockums Jernverks fina produkter lite närmare och dessutom få 20% rabatt på ditt köp hos dem så är det bara att ange rabattkoden inredningshjalpenjul 20% (Giltighetstiden: 2021-12-08 till 2021-12-19)
Lägg in koden i rutan och tryck på uppdatera innan du checkar ut i kassan!
Dessa produkterna är dessutom perfekta julklappar så varför inte passa på och fixa de finaste julklapparna med en bra rabatt?

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *