Den goda julegröten

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej kompis, har du det fint mitt i julstöket och julmyset som verkar råda överallt just nu?
Här är allt toppen inte minst efter att ha ätit lite god julegröt, ja jag menar såklart risgrynsgröt, som är den enda gröten jag äter.
Jag har testat alla andra varianter av gröt men gillar det inte alls, serveras det dock varm risgrynsgröt då går ja mer än gärna all in.

Gillar du urnan som syns i bild så är denna med 40% rabatt HÄR, och duken som egentligen är en pläd av linne hittar du HÄR

En gröt som man kan variera lite grann efter tycke och smak men mitt bästa sätt är antingen ljummen med pyttelite flingsalt, socker och kanel eller om man vill lyxa till det, en kall gröt där man rör ner vispad grädde och vaniljsocker och serverar med syrliga bär eller saftsås lika här i bild.
Det sistnämnda kallas väl för all del för Ris alá Malta och är mer dessert än gröt tycker jag.

Gillar du de fina produkterna av emalj från Kockums Jernverk så måste du hålla utkik här hos mig imorgon, då kommer jag nämligen i samarbete med dem dela med mig av ett jättefint erbjudande som du inte vill missa! Ett erbjudande som du bara hittar här i min blogg och ja du kommer nog att gilla rabatten!

Mitt senaste loppisfynd på bordet, en fin liten mässingsljusstake för någon 100-lapp och som manschett har jag använt pyntet HÄR och det finns även en stor krans med bjällror i samma stil HÄR som jag vill slå till på.

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.