Fina köksprodukter av emalj & gjutjärn

*inlägget är i samarbete med Kockums Jernverk*

Hej!
Knappast någon har väl missat att Black Week pågår för fullt just nu, och av samma anledning vill jag i samarbete med Kockums Jernverk, tipsa dig om deras fina produkter som du kan köpa med 30% rabatt med min rabattkod inredningshjalpen 5% som gäller fram till 29/11.
Produkter av emalj och gjutjärn som man blir riktigt glad över att ha i sitt kök och som man vet redan innan man testat produkterna i fråga att man kommer att ha användning för dem i många år.
Kockums Jernverks produkter i fin retrostil i den fina grå nyansen får stoltsera i fokus här i mina bilder, visst är de tjusiga som få?
Produkter med riktigt lång livslängd, och som av samma anledning är ett bra och hållbart val när det gäller köksprodukter.

Jag visade ju Kockums Jernverks pizzastål för ett tag sedan och tipsade även om mina bästa pizzatips, ja om du har en  pizzakväll coming up så missa inte det inlägget HÄR

Jag älskar för övrigt den grå kulören och den bulliga mjuka formen som mina emaljprodukter har, det finns även fler andra fina kulörer HÄR men denna grå föll mig mest i smaken.

Hur fin och användbar är inte den emaljerade gjutjärnspannan i bild?
Denna väcker minnen från förr hos mig då både min mamma och min mormor hade en sådan i köket och använde denna flitigt när det var dags för söndagsstek, helstekt kyckling, grytor osv och nu har jag min alldeles egna.

Hos Kockums hittar du även användbara skärbrädor och mindre köksprodukter av trä och läder för äkta gedigen känsla i köket.

Spana in deras skärbrdor HÄR och de olika tillbehören HÄR

Vad blir det för mat?
Kanske något italienskt med pasta i fokus, och då passar det bra att använda den stora grytan och durkslaget HÄR som man även ekan använda om man vill ångkoka grönsaker, fisk osv.
Design och funktion när det är som bäst, och grytan och durkslaget kan även köpas var för sig!

Sedan tidigare har jag estekjärn av gjutjärn med ett glaslock som man beställer separat och praktiskt handtag av Tärnsjöläder.
Kockums Jernverks stekpanna tillverkas i Sverige och närmare bestämt i Anderstorp av svenskt kolstål från SSAB. Stekpannan är ca 20% lättare än en vanlig gjutjärnspanna, en stekpanna som tål höga temperaturer och sprider värmen jämnt och effektivt, vilket är perfekt för stekning och rostning.
Den fungerar på alla typer av värmekällor och går också bra att använda i ugn upp till 200° och finns förutom i strl 30 cm, i 24 samt 28 cm och samtligs har passande glas av lock som man köper separat som sagt.

Vill du spana in samtliga av Kockums Jernverks fina produkter lite närmare och dessutom få 30% rabatt på ditt köp hos dem så är det bara att ange rabattkoden inredningshjalpen 5% (Giltighetstiden: 2021-11-22 till 2021-11-29)
Alla priserna redan rabatterade med 25% så koden ger ytterligare dig 5% rabatt, lägg in koden i rutan och trycka på uppdatera innan du checkar ut i kassan.
Dessa produkterna är dessutom perfekta julklappar så varför inte passa på och fixa julklapparna i god tid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.