Vinterkappor

Hej tisdag och nu börjar det bli riktigt kylslaget ute än hur fort man går sina promenader…
Älskade Bjäre i ur och skur genom alla årstider och dess skiftningar, lika vackert och underbart oavsett väder, ja det finns ju kläder för alla väder, som tex min bästa kappa någonsin som jag tipsat om många gånger tidigare.
En kappa som jag köpte för flera år sedan men som fortfarande är lika fin och skön så definitivt ett plagg som är ett hållbart alternativ.
Just min kappa finns inte kvar i sortimentet men det finns en liknande variant HÄR samt HÄR och en annan kappa utan kapuschong HÄR

Mot havet, frisk luft och bästa motionen för alla, att gå långa raska promenader varje dag är bästa träningen för mig i kombination med pilates och yoga.

Eftersom jag redan har en perfekt långkappa så tänkte jag kanske slå till på en lite kortare modell i år och som kandidat har jag bla kappan HÄR

 

Jag älskar verkligen mina långa raska promenader som jag försöker hitta tid till varje dag om det går, dagar som igår när solen strålade och det var nästintill vindstilla är det ju hur härligt som helst, idag däremot blåser det rejält  och regnet hänger i luften…
Nej, inte lika lockande då men tänker att med rätt kläder så funkar det mesta, och kittet ovan vore toppen att ha till hands.

Svart lång kappa med härlig passform nu 30% rabatt HÄR

Lång väst som även finns i svart HÄR

Tröja med lång ärm HÄR på REA

Blå täckjacka med knyt i midjan HÄR

Sneakers för hösten HÄR

Tights bruna leomönstrade 30% rabatt HÄR // Blå mönstrade tights med 40% rabatt

Scarf med leomönster nu  70% rabatt HÄR

Mössa en stickad beanie med logga 20% rabatt HÄR

Handskar i fårskinn med 20% rabatt HÄR

Rutig halsduk från Barbour HÄR// Solglasögon HÄR

 

Gillar du bollsporter så kör på det, eller om du gillar att jogga, träna på gym osv det viktigaste är att det inte känns som ett tvång eller något tris som du måste göra, träning ska vara kul!

Hoppas att du blev inspirerad till din egen motionsrutin, frisk luft, vacker natur och den träningsform som passar Dig bäst är alltid ett vinnande koncept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.