Mina första amaryllisar i år

av | nov 15, 2021 | Hemma hos Inredningshjälpen, Jul

*inlägget innehåller annonslänkar*

Måndag här hos oss och och jag har faktiskt börjat förbereda lite inför julbelysningen precis som många andra, och tänk vad glad man kan bli bra av en sån sak!
En fin adventsljusstake har kommit på plats och även en omtyckt stjärna men tänkte spara att visa dessa till senare, idag vill jag nämligen visa dig årets första Amaryllisar som piggar upp denna måndag här hos oss.

Gillar du ljuslyktan i bild så finns en liknande HÄR

Aprikosfärgade amaryllisar, eucalyptus och nejlikor och gillar du den fina vasen kika HÄR

En tjusig bukett med amaryllis på kvist och lite annat som tex eucalyptus som passar till alla buketter som man vill göra lite yvigare, även en Amaryllislök som jag placerat i en fin vas som finns HÄR

Doftljus finner du HÄR

och fina juldekorationer HÄR

Fina juldekorationer finner du HÄR  och HÄR samt glasbrickan HÄR

Många fina ljus hittar du HÄR

Många fina doftljus finner du HÄR

Nu börjar den härliga tiden med julens blommor och gröna kvistar av olika slag, så himla glad och upprymd över detta, ja jag har faktiskt gått runt här och känt mig extra glad varje gång jag sett min fina bukett.
De små ljuspunkterna i livet kan ibland vara det som blir essence av livet på det stora hela, tänk på det!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *