Steget före och efter…

av | okt 25, 2021 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

* betalt samarbete med Auping Scandinavia*

Hej fina bloggvän!
Idag blir det ännu ett inlägg när det gäller renoveringen,  och delvis inredningen av lägenheten i Torekov.
Detta är ett inlägg i samarbete med Auping Scandinavia , och i fokus något fint till sovrummet!
Det kanske bör tilläggas att detta är minst sagt steget före där vi befinner oss just nu mitt i renoveringskaoset, men är man ivrig att visa så är man!
Ja, för ett tag sedan levererades nämligen den nya tjusiga sängen, så denna finns redan på plats i sovrummet, inkapslad i blast och skyddspapp, färdig i väntan på att inredningsbiten ska dra igång.

Sängen levererades direkt av Auping och med följde även en montör som monterade sängen efter konstens alla regler, en service som man får på köpet när man beställer en säng från Auping Scandinavia.
Så smidigt och bra, och sängen levererades punktligt på avtalad tid och var på plats monterad och klar inom en timme.

Hos Auping hittar du ett antal olika sängmodeller men mitt val föll på Auping Essential , den rätta sängen för alla designfantaster som designats av Köhler&Wilms i Berlin.
En säng med snygg design och riktigt bra komfort inte minst eftersom man kan välja olika typer av madrasser , fasthet efter vikt osv och man kan även få sängen med ställbarhet om man vill ha det. Sängen går dessutom att få i 10 olika kulörer men som du ser så valde jag vit stomme och sänggavel.
Jag föll för den minimalistiska stilen  men också för att Auping Essential är deras bästa val ur miljösynpunkt, en säng med genuint hållbar design då sängen är gjord av material som trä, stål och aluminium, som är återvinningsbara till 100 %.
Ja, det bästa ur tre världar när design, komfort och hållbarhet går hand i hand.

Jag har såklart testat att ligga i sängen innan jag plastade in den igen, så himla skön inte minst då jag valde madrassen Auping Maestro en madrass med 5 olika zoner, extra stöd för skuldrorna, och avtagbar klädsel.


Ja, jag ser verkligen fram emot att få sova i sängen på riktigt inom kort…
Först måste ju dock renoveringen bli färdig och här ligger jag efter en smula kan man säga.
måste välja vägg och snickerikulörer, nya element, och inte minst förvaringslösningar i sovrummet bla.

Ett alternativ till garderober är att bygga in snedtaket ovan med platsbyggda garderober runt fönstret, och ett annat att bygga runt själva sängen lika nedan.

Jag velar något fruktansvärt mellan de båda alternativen,  och största problemet är att rummet är relativt litet och får absolut inte upplevas som ännu mindre.
Vilket alternativ röstar du för?

Garderoben i bilden ovan är borttagen och vänd ut mot hallen istället och sen ska det vara samma fronter/dörrar i liknande stil har jag tänkt fast inga skjutdörrar utan vanliga dörrar…
När allt det är färdigt ska det bli kul att gå inreda sovrummet och visa upp den nya fina sängen i dess rätta miljö med sängkläder osv, så jag hoppas du är lika nyfiken och orkar hålla ut tills vi når det färdiga resultatet.

Ha en fin dag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *