Layered đŸ–€ Lotta

*inlÀgget innehÄller annonslÀnkar*

Hej söndag hoppas allt Àr fint hos Dig?
Hemma igen efter hÀrliga dagar i Stockholm och nÀr vi var dÀr passade jag pÄ att kika inom Layereds nya showroom som finns pÄ Artillerigatan    i Stockholm.
jag ville nÀmligen kika nÀrmare pÄ nÄgra mattor som jag funderar pÄ till nya lÀgenheten, och sÄklart Àven se kollektionen som Lotta Agaton designat live.

Loveseat HÄR //BĂ€nk HÄR // Soffa 290 cm i HÄR

Ja att se nĂ„got pĂ„ bild som att se och kĂ€nna, provsitta osv Ă€r inte samma sak, och efter att ha suttits i Lotta’s soffa Ă€r jag Ă€nnu mera sugen pĂ„ denna.
TyvĂ€rr Ă€r ju soffan 290 cm vilket Ă€r lite för stort för min del, men om du har plats till en stor skön soffa finns denna finns att bestĂ€lla dels i sammet som pĂ„ bild och i bouclé  HÄR samt i linne HÄR

Loveseat HÄR //BĂ€nk HÄR // Soffa 290 cm HÄR

FĂ„töljen med mjuka runda former finns  HÄR, och denna finns Ă€ven som en sĂ„ kallad Love Seat om du kikar HÄR

Även bĂ€nken ovan i bild Ă€r designad av Lotta Agaton och du hittar den om du kikar  HÄR

OcksĂ„ mattorna i frĂ„ga som jag nĂ€mnde i inledningen av inlĂ€gget, dĂ€r ser vi dels en matta med flĂ€tade knutar HÄR en matta vĂ€vd i blockrĂ€nder i olika strukturer HÄR samt en matta med lĂ„ng lugg i tvĂ„ olika fĂ€rgstĂ€llningar hittar du HÄR

SjĂ€lva det nya showroom’et  i sig Ă€r vĂ€ldigt fint och med hĂ€rligt ljusinslĂ€pp i lokalen vilket gör produkterna rĂ€ttvisa nĂ€r det gĂ€ller kulörer osv.

Just detta Ă€r inte alltid Ă€r lĂ€tt att se i en butikslokal utan naturligt ljus med stark belysning sĂ„ bra jobbat Layered och lycka till med er nya fina plats centralt pĂ„ Östermalm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.