*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej söndag hoppas allt är fint hos Dig?
Hemma igen efter härliga dagar i Stockholm och när vi var där passade jag på att kika inom Layereds nya showroom som finns på Artillerigatan    i Stockholm.
jag ville nämligen kika närmare på några mattor som jag funderar på till nya lägenheten, och såklart även se kollektionen som Lotta Agaton designat live.

Loveseat HÄR //Bänk HÄR // Soffa 290 cm i HÄR

Ja att se något på bild som att se och känna, provsitta osv är inte samma sak, och efter att ha suttits i Lotta’s soffa är jag ännu mera sugen på denna.
Tyvärr är ju soffan 290 cm vilket är lite för stort för min del, men om du har plats till en stor skön soffa finns denna finns att beställa dels i sammet som på bild och i bouclé  HÄR samt i linne HÄR

Loveseat HÄR //Bänk HÄR // Soffa 290 cm HÄR

Fåtöljen med mjuka runda former finns  HÄR, och denna finns även som en så kallad Love Seat om du kikar HÄR

Även bänken ovan i bild är designad av Lotta Agaton och du hittar den om du kikar  HÄR

Också mattorna i fråga som jag nämnde i inledningen av inlägget, där ser vi dels en matta med flätade knutar HÄR en matta vävd i blockränder i olika strukturer HÄR samt en matta med lång lugg i två olika färgställningar hittar du HÄR

Själva det nya showroom’et  i sig är väldigt fint och med härligt ljusinsläpp i lokalen vilket gör produkterna rättvisa när det gäller kulörer osv.

Just detta är inte alltid är lätt att se i en butikslokal utan naturligt ljus med stark belysning så bra jobbat Layered och lycka till med er nya fina plats centralt på Östermalm.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *