Bävar inför dagen…

av | sep 17, 2021 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Det Hej fina kompis, fredag och förhoppningsvis har en härlig fredagskänsla i kroppen redan nu på morgonen.
Önskar att jag kunde skriva att jag har detsamma men tyvärr är detta en mindre rolig dag för min del…
Jag bävar nämligen inför dagen och mitt besök på ortopeden i Lund.
Jag är inbokad för CT röntgen och ett möte med handkirurgen som ska utförande operationen.
Så liten yrvaken Agathon får snällt lämna sin sköna hi ndsäng HÄR  och den mysiga pläden HÄR och följa med oss tillsammans med sitt hundben  HÄR och Affe & August, såklart!

För Dig som är nytillkommen läsare så ramlade jag och föll illa i vintras, och bröt eller rättare sagt krossade vänstra handleden illa när det var halt ute.
Ett litet oförsiktigt ögonblick som lett till så mycket lidande och strul under det gångna året, och nej det är inte över, tvärtom.
Efter många påtryckningar från min sida där jag hävdade att det kändes fel och att jag fortfarande har ont, har begränsad rörlighet osv så tog de mig på allvar och undersökte handleden igen trots att de hävdade att ” så här kan det vara, det tar tid”..

Gillar du mitt vita konsollbord där borta vid köket så är detta med hela 30% rabatt HÄR och gillar du killarnas fina vattenskål, kika  HÄR

Sen visade det sig att jag blivit felopererad, så det finns fortfarande brutna ben i handleden, plattan sitter snett och en av skruvarna är inte fast i plattan.
Fick före sommaren veta att operationen är för svår för handkirurgen i Halmstad, och ska istället utföras av ett specialistteam i Lund…

Golvljusstaken i bild nu 30% rabatt HÄR // Fina krukor HÄR

Pläden HÄR // Hundbenet HÄR

Titt ut brorsan, vad vill du? Jag som har det så skönt här i Hundsängen som matte köpt  HÄR

”…alltså om jag inte minns fel så fick jag denna i födelsedagspresent i maj och då var du inte ens här”

”Okej då, det finns plats för två…”

Vitt konsollbord 30% rabatt HÄR // Kruka HÄR

Så, nu är det inget att be för utan bara att lasta in oss i bilen och köra till Lund för dagens läkarbesök och hoppas på att så bra utfall som möjligt.. Känner mig dock inget vidare pep då läkaren i Halmstad som konstaterad att det var fel utfört sa att det har en större och svårare operation än den första, att de kommer behövas a ben från höften och att armen ska vara gipsad i ca 10 veckor…

Berättar mer för Dig senare, ha fin dag!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *