Platsbyggda garderober

Hej fina vän!

Idag var vi i lägenheten i Torekov och träffade “finsnickaren” som egentligen är en duktig möbelsnickar med gesällbrev från Carl Malmsten Skolan,  och som är den som ska hjälpa mig att förverkliga de idéer som jag har när det gäller platsbyggda garderober, lister, fönsterbrädor och inte minst trappan till loftet och förvaringen som ska vara i denna.
Ett ganska stort projekt i det hela och som krävs för att få till det optimalt på den lilla ytan som vi har till förfogande.

Efter genomgången idag så verkar allt vara på banan, och nu väntar jag bara på att få reda på ungefär hur lång tid det kommer att ta från start till mål…
Snickarens spontana kommenetar var “Detta blir snyggt”, och det låter ju lugnande även för en tvivlare som jag.

Efter mötet åkte vi till en färgbutik i Halmstad för att hämta nya färgprover och även lite färg så vi kan provmåla för att se hur det blir i kombination med ljuset i lägenheten.
En speciell kulör kan ju se totalt annorlunda ut i ett rum än ett annat, värt att tänka på innan man stirrar sig blind på en NCS som någon annan målat med, ja det finns ingen garanti alls för att kulören ser exakt likadan ut hemma hos Dig.

Visar några bilder från förvaringen inne i badrummet med fin krönlist och en dovgrå nyans som passar fint till stenbeläggningen på väggar och golv.
Anledningen till att jag visar detta är att jag gärna vill ha samma eller liknande fronter till all förvaring i lägenheten så att det blir enhetligt.
Så ja, det lutar åt något i stilen ovan och allt ska målas in ton i ton.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.